Budapesti közbiztonság: villamoson vertek meg egy fiatal nőt

2022. augusztus 03. 09:41

Garázdaság miatt nyomoz a rendőrség.

2022. augusztus 03. 09:41
null

Elképesztő jelenetnek lehettek szemtanúi a hármas villamos utasközössége 2022. június 14-én Budapesten. Kedd este három fiatal, köztük két nő a villamoson zaklatni kezdett egy női utast. Először az egyik a lábát a békésen ülő nő ölébe tette, majd a másik a nő ruhájával letörölte a pajtásának cipőjének talpát.

Erre a nő elakart menni, mire a harmadik egyén megragadta és azonnal ütni kezdte.

Miután a nő leszállt a villamosról, a háromfős társaság elkezdte követni és tovább zaklatták. A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható két nőt vagy a férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést (akár névtelensége megőrzése mellett).

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 311 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ani40
2022. augusztus 04. 11:58
Be kell vinni őket az őrszobára és alaposan elverni, ezek nem értenek másból. Néhány fogukat kiverni elölről, hogy legyen ami emlékeztesse őket, ha megint portyázni indulnának.
rockpapi
2022. augusztus 03. 21:55
Sok rohadt büdös szenyláda cigáy. Velük kellet volna kezdeni nem a zsidókkal. Ez a hulladék nép nem tanul meg európai módon viselkedni.
A közösség tagjaként
2022. augusztus 03. 20:37
"A jövőbeli feladatai kapcsán Rácz Zsófia elmondta: – Nem kerülök nagyon messzire az ifjúságpolitikától, mivel Navracsics Tibor miniszter úrtól azt a felkérést kaptam, hogy miniszteri biztosként segítsem a munkáját. Kezdettől fogva tetszett neki az az országjárás, amit én a kinevezésem pillanatától csináltam, és ő a területfejlesztést is úgy képzeli el, hogy abban megjelenjenek a helyben élő fiatalok igényei – mondta a politikus lapnak, majd elárulta azt is, mit kért tőle Navracsics Tibor. "Arra kért, hogy járjam az országot, gyűjtsem be és csatornázzam be a fiatalok véleményét" például arról, milyen infrastrukturális beruházásokat látnának szívesen. Sokat beszélünk arról, milyen fontos cél a fiatalok helyben maradása, hogy ne vándoroljanak el a szülőhelyükről; ennek a célnak az eléréséhez igyekszünk megtalálni a megfelelő eszközöket." NA AKKOR ZSÓFIKA ! LEHET MENNI VILLAMOSOZNI, MEGTALÁLNI A MEGFELELŐ ESZKÖZÖKET, A MEGFELELŐ FIATALOKHOZ!
kistroglodita
2022. augusztus 03. 18:41
Jó kis ribancnak tűnik, amelyik odatette a lábát. Én egész máshogy kezeltem volna. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!