Megszólalt az ukrán külügy Orbán Viktor tusványosi beszéde kapcsán

2022. július 23. 20:51

Oleg Nyikolenko szerint a magyar miniszterelnök állítása „az orosz propaganda klasszikus példája”.

2022. július 23. 20:51
null

Az ukrán külügyminisztérium reagált Orbán Viktor miniszterelnök kijelentéseire, miszerint az Oroszország elleni szankciók nem működnek, és az ukránok a nyugati fegyverekkel és kiképzőkkel sem fogják megnyerni a háborút.

Oleg Nyikolenko szerint a magyar miniszterelnök állítása az orosz propaganda klasszikus példája. Elmondása szerint a szankciók igenis hatékonyak, a nyugati fegyverek pedig megmentik az ukránok életét. 

Oroszország cirkálórakétákkal támadja Ukrajnát, Európát pedig túlzott gázárakkal. Ezek mind egyetlen orosz terv elemei, amelynek célja, hogy aláássák a békét és a jólétet az európai országokban

– fogalmazott a külügyi szóvivő az Unian szerint. Majd hozzátette, azzal, hogy „szemet hunyunk” az oroszok háborús bűnei felett, nem lehet helyreállítani a békét Európában.

Kapcsolódó

Orbán Viktor: A kormány célja, hogy egy globális recesszióban Magyarország lokális kivétellé váljon

A miniszterelnök bejelentette a tusványosi tíz pontot, azt a tíz pontot, amelyre alapozza majd az ország terveit 2030-ig. Összefoglalónk Orbán Viktor tusványosi beszédéről!

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 251 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. július 24. 21:17
Február vége óta egy hete van hátra Oroszországnak, van, hogy hetetente hétszer. Akkor jövő hétre már megvolnánk az adaggal?
csulak
2022. július 24. 13:50
az ukarnoknak uzenem : akik 8 even keresztul bombazzak a kisebbsegeiket, akik elveszik az anyanyelv hasznalatanak a jogat a kisebbsegeiktol, azok NE POFAZZATOK !
madar299
2022. július 24. 13:31
Gondolkodjunk egy kicsit az Ő fejével is , azt mégsem mondhatta , hogy Orbán kiváló helyzetértékelést adott a háború és az azt megelőző időszakról. Ezért keresett egy odahaza már jól bevált sablont és azt nyilatkozta le , ha bevallaná , hogy Ukrajna nem önálló, hanem amerika teljes irányítása alatt áll, akkor lehet , hogy az Ukrán katonák már ma letennék a fegyvert az Oroszok előtt.
optimiska
2022. július 24. 12:15
Az EU szeretné, ha orosz gáztámadás alatt állna, de mivel megmondták, hogy nekik nem kell a véres orosz gáz, mert ződek és csak a vén demensben hisznek, már senki az égvilágon nem veszi őket komolyan. Ursulát is csak kiröhögik mindenhol. EU mint kereskedelmi partner? Idiótákkal nem üzletelünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!