Sajtóértesülés: kétszáz elit zsoldossal végeztek Zelenszkij emberei

2022. július 26. 22:53

A hírhedt Wagner-csoport tagjait állítólag egy tornateremben rohanták le az ukrán katonák.

2022. július 26. 22:53
null

Volodimir Zelenszkij csapatai 200 elit zsoldost gyilkoltak le, akik egy tornateremben rejtőztek, de nem tudtak eléggé csöndben maradni – írta az Express értesüléseire hivatkozva az Index.

Oroszország a Wagner-zsoldoscsoportot azt követően vezényelte Kelet-Ukrajnába, hogy hadserege súlyos veszteségeket szenvedett – idézte fel a hírportál a brit védelmi minisztérium márciusi közlését.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/AP/Jevhen Maloletka

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vamonos
2022. július 27. 22:38
Azért terjesztenek álhíreket, mert ultimátumot kaptak az amcsiktól. Sikereket kell felmutatniuk, hogy bizonyítsák, megéri pénzzel és fegyverekkel tömni őket. Épp ma olvastam valahol. Csak arra nem gondolnak, hogy az amcsiknak nem elég a szájhagyomán útján terjedő hősiesség, bizonyítékot is akarnak.
DoomGuy
2022. július 27. 16:59
Azóta "kiderült", csel volt. Kikeltek a hullazsákból és taktikai előrenyomulást hajtottak végre...
rorshock
2022. július 27. 16:02
Zselé csapatai arra lettek figyelmesek, hogy egy tornateremben valakik orosz akcentussal kosaraztak. Végeztek az idegenszívű, oroszul vakerálókkal. Putyin éppen kossárra dobott, amikor egy hónaljlövés végzett vele. Wagnert meg már asztaliteniszezés közben ártalmatlanították egy citerahúrral.
machet
2022. július 27. 13:21
Megint felütötték a mesekönyvet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!