Zelenszkij elárulta, hogy hol zajlanak jelenleg a legbrutálisabb összecsapások

2022. július 07. 14:16

Az ukrán elnök beszédében hangsúlyozta, hogy a hadsereg azon dolgozik, hogy visszaszerezze területeit.

2022. július 07. 14:16
null

Volodimir Zelenszkij beszámolója szerint az ukrán csapatok előrenyomulnak az ország orosz erők által megszállt területein, különösen a déli Herszon és Zaporizzsja régiókban – írta az Index az Al-Dzsazíra angol nyelvű kiadására hivatkozva.

Az ukrán elnök felszólított mindenkit, hogy aki csak teheti, tudassa a megszállt területeken élőkkel, hogy

Ukrajna hadserege azért dolgozik, hogy visszaszerezze területeit.

„A legbrutálisabb összecsapások Szlovjanszk és Bahmut közelében zajlanak”

„Használjanak ki minden lehetőséget, hogy elmondják a megszállt területeken élő embereknek, hogy emlékszünk rájuk, és harcolunk értük. Harcolunk az egész déli országrészünkért, az egész ukrajnai Donbászért – a legbrutálisabb összecsapások jelenleg ott, Szlovjanszk és Bahmut közelében zajlanak” – idézte a portál Zelenszkijt.

Nyitókép: MIGUEL MEDINA / AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kun Béla
2022. július 08. 21:09
Na mit hazudott ma ?
nakatomi
2022. július 07. 20:21
Szerintem ezek kamu videók. :D Ugyanis Zelenszkíj jelenleg Grozníjban van Kadirov fogságában. Azt követően, hogy tegnap aláírta a kapitulációt, ma megint jelenése volt a hadúrnál. https://www.youtube.com/watch?v=CH2Isgd3ms8
Dezsőke
2022. július 07. 17:36
békét
Gyzoltan
2022. július 07. 17:09
A lehetőségek hosszú sora nyitva áll a zsidó Zelenszkij, és a zsákmányukat védő zsidóság előtt, hogy gennyes fekélyként, akár évekig is, fenntartsák a krízist, akár magasabb fokozatban is... A zsidóságot sose zavarta, ha az emberiséggel kellett szembe mennie, mindig megtalálta a módját, hogy ellenségeit megossza, és egymással szembe fordítsa...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!