Putyin dublőrt küldhetett maga helyett az iráni csúcstalálkozóra – állítja az Ukrán hírszerzés

2022. július 24. 11:23

A hírszerzés vezetője ugyanakkor megjegyezte, hogy „csak tippelget”.

2022. július 24. 11:23
null

„Vlagyimir Putyin szokatlanul gyorsan mozgott és éberebb is volt mint az utóbbi időben, amikor a héten az iráni csúcstalálkozóra érkezett” – idézte a Mirror az ukrán hírszerzés vezetőjét, aki nemrég arra célozgatott, hogy

Putyin talán dublőrt küldött maga helyett az egyeztetésre. 

Kyrylo Oleksiyovych Budanov azonban az 1+1 csatornának adott interjúban azt is hozzátette, hogy „csak tippelgetek” (…) „de kérem, nézzék meg azt a pillanatot, amikor Putyin kiszállt a repülőgépből. Egyáltalán Putyin az?” – tette fel a kérdést Budanov.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Putyin teheráni látogatása, ahol találkozott az iráni vezetéssel, valamint Recep Tayyip Erdoğan török elnökkel, világszerte nagy feltűnést keltett.

Az egyik videón Erdoğan várakoztatta Putyint, az orosz elnök pedig rosszkedvűnek tűnt, csoszogott a lábával és furcsa arcmozdulatai voltak – idézte fel a Mirror.

Nyitókép: MIKHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2022. július 25. 14:36
Úgy hívják cocain
Atilla
2022. július 25. 13:11
Nagyon meg van ijedve Zsernyáktól Putyin ! Azért küldött egy másik Putyint,aki még J.Bidennél is jobban tud járni . . . Ja és ez az ágyban alszik el . . .
Kivűlálló
2022. július 24. 21:54
"Putyin dublőrt küldhetett maga helyett az iráni csúcstalálkozóra – állítja az Ukrán hírszerzés" :D :D :D :D Persze..! :D Majd a dublőr fog üzletet kötni a másik két ország (Törkország és Irán) vezetőivel..! :D :D :D Ezek hülyébbek, mint gondoltam! Hozzák a "nyugati színvonalat"! :D Drágáim! Nem kell Putyinnak dublőr! Ő nem Volodimir Zelenszkij...! ;) :D :D
Jooee
2022. július 24. 21:37
Ki találta ki ezt a baromságot? - Zseléből talán több is van? Ez az egy is sok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!