Dmitrij Medvegyev: Ukrajna eltűnhet a világtérképről

2022. július 21. 10:26

Az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője szerint Ukrajna elveszítheti állami szuverenitásának maradékát, és eltűnhet a világ térképéről.

2022. július 21. 10:26
null

„»Mindannak következtében, ami történik«, Ukrajna államként eltűnhet a világtérképről” – jelentette ki csütörtökön az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője, Dmitrij Medvegyev. „Az ő bűneik” címmel közzétett Telegram-bejegyzésében megjegyezte: „a 2014-es puccs óta Ukrajna elvesztette állami függetlenségét, és a Nyugat közvetlen ellenőrzése alá került, valamint azt hitte, hogy a NATO garantálja a biztonságát”

Hozzátette, hogy mindezek következtében

Ukrajna elveszítheti állami szuverenitásának maradékát, és eltűnhet a világ térképéről.

Medvegyev bizakodását fejezte ki azt illetően is, hogy „az ukrán bűnözőket mindenképpen bíróság elé állítják az ukrán és orosz nép ellen elkövetett atrocitásokért”.

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / Sputnik via AFP

Kapcsolódó

Putyin atommal fenyegethet, ha Ukrajna visszatámad az annektált területekre

Az úgynevezett orosz doktrína az elfoglalt területekre is vonatkozhat. Bővebben...

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bobminyon
2022. november 10. 19:43
160 lájk, 10 dislike? Ezt az oldalt tényleg elmebetegek olvassák?
Kivűlálló
2022. július 21. 18:53
" Ukrajna eltűnhet a világtérképről" Ámen!
Dezsőke
2022. július 21. 17:58
A fegyverbeszállítók és támogatók leradírozzák Ukrajnát és az ukránokat a térképról,- ez is egy módja a népességcsökkentésnek, de nem ez a megoldás...
PanzerMeyer
2022. július 21. 17:25
Remélem a feltételes módból, hamarosan kijelentő mondat lesz! Ukrajnának el kell tűnnie tétképről! Ukrajna tűnjön el a térképről!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!