Újraélesztés közben káromkodott a mentőtiszt, feljelentették

2022. július 18. 13:37

Egy járókelőnek nem tetszett, ahogy az utcán újraélesztést végző mentős káromkodott egyet, miközben a kezei közt állt le egy betegnek a keringése.

2022. július 18. 13:37
null

Az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán osztott meg egy érdekes történetet, miszerint felpanaszolták az egyik mentőápolót, amiért életmentés közben elejtett egy káromkodást. 

Bajtársaink szeme láttára állt meg a szíve annak az 50 év körüli férfinek, akit már éppen mellkasi panaszai miatt vizsgáltak egy fővárosi közterületen múlt héten. Az életmentők azonnal megkezdték az újraélesztést, ami alatt a beteg keringése többször beindult, majd ismét összeomlott”


– írják.

Az OMSZ közölte: miközben zajlott az újraélesztés, az egyik fiatal mentőtiszt eleresztett egy „ó, bassza meget”, ami nagyon nem tetszett egy arra sétáló járókelőnek és egy több oldalas (!) levélben nyomta fel az életmentést végző mentőtisztet. Az orvosigazgató írásban elnézést kért a mentés hevében elhangzott átkozódás miatt, majd a mentőegységet szakmai dicséretben részesítette. Az elhúzódó újraélesztés után végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget. 

Kiemelt kép: MTI/Balázs Attila 

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik