Moszkvában tárgyal Szijjártó Péter

2022. július 21. 13:18

A külügyminiszter energiaellátással kapcsolatos ügyekben fog az orosz külügyminiszterrel és miniszterelnök-helyettesekkel találkozni.

2022. július 21. 13:18
null

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Moszkvába utazik, ahol találkozik Alexander Novak energiaügyekért felelős miniszterelnök-helyettessel, Denis Manturov ipari és kereskedelmi miniszterelnök-helyettessel, valamit Szergej Lavrov külügyminiszterrel – közölte Paczolay Máté külügyi szóvivő.

Paczolay Máté emlékeztetett, hogy Magyarország energiaellátásának biztonsága érdekében a kormány a hosszútávú szerződésekben lekötött mennyiségeken felül további mintegy 700 millió köbméternyi földgáz vásárlásáról döntött. 

(MTI)

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

 

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vikiva
2022. július 21. 22:37
Szijjártó Péter úr egy fantasztikus politikus ! Tisztességes és a szavak embere , aki mindig kész megvédeni a hazáját ! Eléggé szomorú , hogy a magyar politikusoknak ekkora hatalmas erőmegfeszítésekkel kell kiharcolniuk a magyar igazságot . Az EU hazug liberális és kommunista politikusai a bokájáig nem érnek !
citromosParizer
2022. július 21. 18:52
jó, nagyon jó! még ha nem is jönne össze, akkor is kellő mennyiségben hány epét a magyarországi ballib bagázs, és a marxista nyugat, ha meg összejönne, akkor lesz szerintem a Soros csicska németeknél, I. Széknélküli Ursuláéknál a tisztelt bizottságban és a CIA-nál pukkadás és agyvérzés! :D az oroszok helyében már csak poén miatt is adnék nekünk gázt, hadd rágják a kefét a pöcsfejűek nyugaton :D lesz majd balhé, amikor lekapcsolják a gyárakat, meg bevezetik a nem fűtünk keddet, közben más ország meg vesz gázt, olcsón :) lesz majd ribillió
Kristály
2022. július 21. 17:58
Szijjártó úr ebben a pillanatban mentette meg Európa áltlag polgárát a fagyhalálától amit a liberálisok Soros vezetésével erőltetnek a emberekre gyerkekre idősekre De az EB biztos nem lesz érvényes
RasPutin
2022. július 21. 16:24
Mellékesen jegyzem meg hogy amit kap ezért az Orbán a lengyelektől.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!