Stadionnyi ember üvöltötte egyszerre, hogy „Fuck the Tories!”

2022. július 25. 12:16

Molly McCann egészen új módon énekeltette meg a közönséget.

2022. július 25. 12:16
null

A Meatball becenevű Molly McCann 17 ezer ember előtt győzött szombat este, az UFC-harcos már az első menetben győzött technikai KO-val. Nagy örömében megragadta a speaker mikrofonját és megénekeltette a közönséget, akik nem okoztak csalódást. 

A ketrecharcos és a közönség együtt üvöltötte, hogy „Fuck the Tories!”. Valószínűleg nincsenek megelégedve a brit Konzervatív Párt jelenlegi politikájával és belső feszülségeivel.

 

Nyitókép: MI News/AFP

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2022. július 25. 14:55
Hát, a bűn bizonyos fokig és mértékben, gyakran NEM történelmi távlatban, magában hordja a büntetését. Tartok viszont attól, h. a tory-ellenességnek NEM fő oka Őfelsége kormányának Ukrajna-politikája, de mindegy. Meglátjuk. Az emberek általában NEM szeretnek fázni és éhezni, a hadiipar szárnyalása NEM kompenzálja tömegek életszínvonal süllyedését.
Akitlosz
2022. július 25. 14:17
A sport csak ürügy a politikai propagandához. Politika nélkül ez a mérkőzés sem lenne hír a Mandineren.
evvan
2022. július 25. 14:09
A Premier Liga csak ezután kezdődik. A szurkolók már faragják a rímeket...
Leakis
2022. július 25. 13:52
Ezek nők! Őrület!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!