Ezt üzenték az ellentüntetők a Pride résztvevőinek

2022. július 23. 18:25

Több üzenetet is kaptak a vonulók a Pride alatt.

2022. július 23. 18:25
null

Mint arról mi is beszámoltunk, a szombati Pride alatt ellentüntetők várták a vonulókat. Az ellentüntetők több molinón is üzentek az esemény résztvevőinek, ezekből állítottunk össze egy kisebb galériát: 

*** 

*** 

Fotók: Mandiner / Ficsor Márton 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. július 24. 12:36
Nem az a ciki, hogy vki buzi. Nem mondom, kicsit zaccos, de hát lelke rajta az adófizetőnek, ő tudja. Az a ciki, hogy ezzel kérkedik, ezért előjogokat követel, megbotránkoztat, különleges státuszt követel magának. Buzizzon odahaza, mint ahogy az emberek túlnyomó többsége odahaza tolja a napi menetrend szerű szexet a párjával. Amúgy takarodjon dolgozni, termeljen, gyógyítson, alkosson. Ne ingyenéljen, kérkedjen. Kíváncsi vagyok milyen lenne a légkör mondjuk a három, vagy több gyermekes édesapák felvonulásán?. Amúgy azért kb ezer buckalakót felvittem volna a Szerb határról szurkolni. Aztán összeeresztettem volna őket kötött fogással, három menetben. Csak a buli kedvéért, ha már lúd, akkor... Istenem de szép jam lett volna. Gondoljatok bele, minden pofon, mindegy ki adta, ki kapta, jó helyre ment volna. Jajj kezdek meglibernyákolódni. Már vágyvezérelt lázálmaim vannak. Pedig de jó lett volna.
Lajoss
2022. július 24. 06:22
Hű,de komoly..:)
Autofocus
2022. július 24. 01:28
Találkozunk a Teherán Pride-on!
Bitang ember
2022. július 23. 21:36
Buzinak lenni nem szégyen, de nem is dicsőség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!