Lukasenka szerint is békülni kellene, mielőtt kitör az atomháború

2022. július 22. 06:38

A fehérorosz elnök úgy fogalmazott, véget kell vetni az ukrajnai háborúnak, még mielőtt annyira elmérgesedik a helyzet, hogy atomfegyvereket vetnének be.

2022. július 22. 06:38
null

Hosszú interjút adott Aljakszandr Lukasenka,aki részletesen beszélt arról, hogyan látja a hónapok óta tartó ukrán-orosz konfliktust. A fehérorosz elnök szerint ideje lenne befejezni a harcot, mielőtt annyira elmérgesedik a helyzet, hogy bevetik az atomfegyvert. Állítása szerint Ukrajnának, Oroszországnak és a nyugati országoknak sürgősen meg kellene állapodniuk és mindent meg kell tenniük a békekötés érdekében.

Lukasenka emellett a nyugati hatalmakat vádolta a háború kirobbantásával, a tárgyalásokat illetően pedig megjegyezte, az oroszok elfogadható feltételeket kínálnak az ukránoknak, akiknek el kellene fogadniuk a megszállt régiók elvesztését.

Minden Ukrajnán múlik, Kijev ne fenyegesse többé Oroszországot!

– jelentette ki.

Kiemelt kép: Alexander Nemenov/AFP

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. augusztus 01. 20:50
békét
Dezsőke
2022. augusztus 01. 20:49
hahó Nyugat bealudtatok???
Bolognese
2022. július 22. 11:52
Akkor lesz vége,ha Usrael elég fegyvert adott el. Zelenszkij 14.tonna aranyat már eladott - el kell számolni az ukránok felé simlis zsidó!!!
Ólat a trolloknak
2022. július 22. 08:54
Naja, utána már baszhattyuk a békülést..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!