Ismét a tárgyalóasztalhoz ül Lázár János és Márki-Zay Péter

2022. július 06. 17:45

Folytatják a májusban elkezdett munkát Hódmezővásárhely fejlődéséért.

2022. július 06. 17:45
null

A Promenad24 információi szerint a héten ismét találkozik Lázár János építési és beruházási miniszter és Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Lázár János, aki a térség országgyűlési képviselője is, két hónappal ezelőtt, a választásokat követően hívta munkamegbeszélésre a baloldal volt miniszterelnök-jelöltjét, Márki-Zayt. Mint ismert, az egyeztetést követően közös sajtótájékoztatón jelentették be:

fegyverszünetet kötöttek Hódmezővásárhely békéje és fejlődése érdekében.

Sajtóértesülés: a Modern Városok Program elemei kapcsán is megindult az együttműködés

Akkor három kiemelt fejlesztést tekintettek át, az ipari park bővítését, a 117 kilométeres külterületi kerékpárút építését, valamint az iskolák energetikai korszerűsítését – emlékeztetett a portál.

Majd hozzátették, értesüléseik szerint az együttműködés a Modern Városok Program elemeit és több városi fejlesztést érintően el is indult. 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2022. július 07. 03:45
" Folytatják a májusban elkezdett munkát Hódmezővásárhely fejlődéséért. " :-DDDDDD
józan paraszti ész
2022. július 06. 22:38
Lázár szívatja mint Ildikót a kormányinfón.
flesh ripper
2022. július 06. 18:58
Szereposztás: Dr. Lázár, elmegyógyász. MakyZay, gyógyíthatatlan, kényszer-gyógykezelés alatt lévő paranoiás, skizofrén elmebeteg bűnöző. Kellékek, színpad: Párázott szoba, kényszerzubbony, szájpecek. MakyZay a földön fetreng a kakájában, a szájpecek mögül habzó, nyúlós nyála szivárog. Belép Dr. Lázár, elmegyógyász professzor két megtermett, gumiköpenyes ápoló kíséretében, megragadják a szarában fetrengő ápoltat, rákötözik a guruló hordágyra és kiviszik az elektrosokkolóba. Kezdődik a tárgyalás... MakyZay: "Hrrrgrrr Orrrbáááááhhrrr, kotkodáááács, gá-gáááá-háááp-háááp-vauuuu-vaúúú-kukurigúúú-miáúúúú!" Dr. Lázár, elmegyógyász professzor: "Díjazom ezt a konstruktív tárgyalási szándékot, Hódmezővásárhely oly intelligens közönsége és a városunk felvirágoztatása érdekében! Áramot neki! Növeljük a feszültséget 340 Voltra! Jó dús a haja, Páciens Úr!"
fatman
2022. július 06. 18:54
ismét kérdem: miafasznak???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!