Üzent a Kijev Pride: Hozzatok ukrán zászlót a budapesti Pride-ra!

2022. július 22. 10:11

„Hadd halljanak minket a magyar hatóságok!” – fogalmaz üzenetében a Kijev Pride.

2022. július 22. 10:11
null

Ukrán csoportok is lesznek a szombati Budapest Pride felvonuláson, amelyet arra szeretnének használni, hogy felhívják a világ figyelmét az ukrajnai háborúra és hogy meggyőzzék Magyarországot, hogy csatlakozzanak a harcukhoz – olvasható a KyivPride Facebook-oldalán.

„Egész Európának meg kell hallania az ukránok hangját! Minden létező platformot ki kell használnunk azért, hogy az emberek el ne feledkezzenek az ukrajnai háborúról, hogy elítéljék az oroszok agresszióját, és hogy meggyőzzük az országokat, hogy csatlakozzanak harcunkhoz.

Gyertek a Budapest Pride-ra ukrán zászlókkal és transzparensekkel! Hadd halljanak minket a magyar hatóságok!”

– áll a felhívásban.

Nyitóképen: A 2019-es kijevi Pride résztvevői. Fotó: STR / NurPhoto / AFP

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. július 22. 20:31
Üzent az Iszlám Állam: Robbantsátok fel őket!
Tatulus
2022. július 22. 20:25
A világ - mióta libsi többségi vélemény van - egyre aberráltabb és idiótább. A régi liberális hozzáállás (nagyjából - "az életemet adnám, hogy elmondhasd a véleményedet") - kiegészül azzal -"ha azonos az enyémmel, de ha nem, akkor add az életed te-de minél hamarabb" - tönkreteszi a világot. Ennek fő felelősei a média munkatársai (a libsi többségük), akik a közvélemény megdolgozását végzik, gátlástalanul beavatkozva a mindennapi életbe. Európa vezetése elmebetegnek tűnik, üdítő kivétel a magyar Kormány és vezetés!
ivanoohe
2022. július 22. 20:00
Mi a kurva anyjukért nem lövetnek közéjük ????
Káder János
2022. július 22. 16:26
Ki a frontra az összessel !!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!