Karácsony Gergely szerint „nem egyedi eset, hogy kigyullad egy-egy busz”

2022. július 10. 08:07

Megszólalt a főpolgármester a Kispesten kigyulladt busszal kapcsolatban. Megemlítette a kormányt is.

2022. július 10. 08:07
null

Mint arról mi is beszámoltunk, pénteken porig égett egy csuklós busz Kispesten, szerencsére azonban személyi sérülés nem történt. 

A történtekre közösségi oldalán reagált Budapest főpolgármestere, aki szerint 

Sajnos, nem egyedi eset, hogy kigyullad egy-egy busz.

5-6 éve sorozatos tűzesetekkel kellett foglalkoznia az előző városvezetésnek. Műszaki hiba mindig történhet, de a legfőbb ok, hogy végletekig elöregedett a budapesti buszállomány, amit a legnagyobb gondosság mellett is képtelenség zökkenőmentesen üzemeltetni” – írta.

Karácsony szerint „további 500 buszt kellene lecserélni gyakorlatilag holnap. Ehhez azonban nem másra, hanem a kormány belátására, vagy legalább jóváhagyására van szükség”.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nabakker
2022. július 11. 10:36
Hja. Na meg mé nem mennek gyalog! :D .... idióta Így legalább több hely lesz a buszsávban neked!
darling
2022. július 10. 21:02
"A legnagyob gondosság"???!!!! Még le meri írni ez a hanyag, alakalmatlan senkiházi ezt a kifejezést a saját munkájával kapcsolatban! A LEGNAGYOBB GONDATLANSÁG! - az, amit művel a fővárosban s aminek összes következményét lenyeleti az emberekkel! Szégyen ez a buta és hanyag alak! VESEKÖVESEK figyelmébe! A 21 és 21 A buszok garantáltan eltávolítják pár út után (Széll K. tér --- Normafa vagy KFKI) Hacsak le nem robbannak útközben, mert egyre többször előfordul....)
hegyaljai
2022. július 10. 16:04
Bizony a buszok néha kigyulladnak. Kíváncsi lennék a statisztikára, hogy az egyes európai nagyvárosokban hány ilyen eset van, ezer forgalomban lévő járműre.
Phm045
2022. július 10. 14:57
Nem egyedi eset, oszt akkor jól is van......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!