Karácsony pihenőparkot csinált a lezárt budai alsó rakparton

2022. július 08. 12:28

Közösségi oldalán azt írta, nem akarta parlagon hagyni a lezárt útszakaszt.

2022. július 08. 12:28
null

Karácsony Gergely pénteken tette közzé Facebook-oldalán, hogy a Lánchíd felújítása miatt ideiglenesen le kellett zárni a budai alsó rakpart egy részét, azonban civil szervezetekkel közösen pihenőparkot hozott létre ott. 

A tervek szerint zajlik a Lánchíd felújítása: átépítik a budai hídfőnél a partközeli szerkezeti részeket, illetve kijavítják az acélszerkezeten lévő hibákat”

– közölte a főpolgármester.

Karácsony Gergely szerint még egy hónapig lesz lezárva a budai alsó rakpart a Halász utca és a Döbrentei tér között, ám azt oda akarja adni ez idő alatt a gyalogosoknak. 

 A növények például már meg is érkeztek, várunk benneteket is!"

– zárta posztját.

Karácsony Gergely bejegyezését IDE kattintva tudja megnézni!

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ivanoohe
2022. július 09. 16:37
Bocs nem neked hanem az ellenzéki baromnak
artojan
2022. július 08. 19:39
Egy-két nyírfát is tehetett volna oda ...már csak nosztalgiából..közben szólhatna a Magna Cum Laude dala "Ne felejtsd el honnan jöttél"
Csikasz
2022. július 08. 17:44
Majd megnézem, hogy a rasztahipszter kivándorol a Kiskörútról, és ott a parton fog feszíteni 40 fokban a betonon, hogy ez húdebaró. Majd leszelfizi magát a szójalattéval, azt kap lájkot érta a Twitteren! #JólkibasztamOrbánnal Egy teleszart, teleszemetelt csövestanya lesz 1 hónap alatt.
konfucius
2022. július 08. 17:29
Ezzel.az egy tettével, legalábbis az ötlettel nincsen semmi baj. Persze lehetett volna kreatívabb meg minden, de a fő probléma az, hogy a közlekedési beavatkozásokat össze-vissza csinálja, egymásra szervezi, és aztán ilyen látszatintézkedésekkel akarja az emberek dühét másfelé irányítani. Na és az őszi parkolási rablóhadjárat akkor is ott van, azért még a Dunába lesznek dobva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!