Hullarablók voltunk, vagyunk

2022. július 22. 17:02

...és át is vagyunk baszva.

2022. július 22. 17:02
null
Csintalan Sándor

„Hullarablók voltunk, vagyunk és át is vagyunk baszva….

A hülyék országa…”

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2022. július 24. 13:15
Ma egy értelmes ellenzéki, - ha lenne ilyen -, azt mondaná Orbánról, hogy: "Igen, ö egy kiemelkedö politikus az európai szintéren is, de a brüsszeli maflák között, ez nem olyan nehéz". Orbán valóban egy zseniális politikai vezetö, értelmes konzepciók alpján sikeresen vezeti az országot. Nem csoda, hogy mellette a hazaáruló csibészek nem jutnak labdához. Az ellenlábasait és ellenségeit ezért az unióban is, itthon is majd megeszi a frász, mert érzik, hogy ezt a hegyet nem fogják tudni megmászni. Ami pl. a nemzetellenes ballibsi magyar ellenzéket illeti, - akik már eszelös ámokfutókká lettek ettöl a belsö gyötrelemtöl -, ök még oxigén palackkal sem tudnák megmászni Orbán kukába dobott, elhasznált dorkóját. A válságkezelés orbáni receptje: "Ez a magyar érdek, ebböl nem engedünk, ha kell elmegyünk a falig is, ha az sem elég, átmegyünk rajta." Ez a recept müködik, söt már kezdik kézröl-kézre adni az unióban is. A válságkezelés gyurcsányi receptje: "Hát ez van emberek, nincs mit tenni, nem akartam kilógni a sorból. Merjünk kicsik, gyávák és buták lenni." Ez a recept fözhetetlen, ehetetlen, igazi gyurcsányi kotyvalék. A gyurcsányista ellenzék annyira utálja a saját hazáját, a saját honfitársait, hogy ök a magyarok minden sikerét egy sorscsapásként élik meg. Az ellenzéket egyáltalán nem érdeklik se a választók, se az ország. Ök szentül meg vannak gyözödve továbbra is arról, hogy Orbánt az unió elöbb-utóbb valamilyen módszerrel megfúrja, lehetetlenné teszi, és akkor majd öket, mint engedelmes seggnyalókat emeli a hatalomba. De erröl hiába álmodoznak. Gyurcsánynak ez lebeg a szeme elött, a többiek meg azt remélik, hogy öket a Szemkilövetö magával viszi, minthogy a saját csordáján kívül ö sem számíthat senkire... A Fidesznél Magyarország számára még évtizedekig nem lesz jobb alternatíva. Elöbb ki kell halni a gyurcsányistáknak ahhoz, hogy egy valóban új nemzedék szerephez juthasson.
Palatin
2022. július 24. 13:13
Ha a Gyurcsány-bandára gondolsz, - amiben te is egy csicska vagy -, akkor igazad van a tööbes szám elsö személlyel. Gyurcsánnyal nem is az a legnagyobb baj, hogy nem tudná az országot sikeresen vezetni, - ami persze igaz -, hanem az a baj vele, hogy neki esze ágában sincs a magyar érdekekért valamit is tenni. Ö és csicskásai utálják a magyarokat. Politikai csatlósaival együtt ök Magyarországot a prédájuknak és nem a hazájuknak tekintik. Az ö vezetése alatt még a vízcsapból is korrupció és hazugság folyna. Ez a gigantikus különbség Orbánhoz képest, aki, ha csinál is hibát, - ki nem csinál -, minden gondolata és szándéka az, hogy az ország és a magyarok érdekében cselekedjen. Ez a különbség MINDENT VISZ, ezért teljesen jogos az örökös kétharmad, legalábbis addig, amig egy ilyen alávaló ellenzékünk van. Ez az ellenzék nem a Fidesz ellenzéke, hanem az egész országé. Hazaáruló, nemzetvesztö brancs.
balbako_
2022. július 23. 16:21
Nem át- hanem be vagytok baszva.
Jancsipapa
2022. július 23. 15:50
Nem is tudtam,hogy te az vagy.De nem vitatkozom ,ha már így előálltál a farbával...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!