A Volt egyszer egy vadnyugat zenéjére koszorúzta meg Tüttő Kata Horn Gyula emlékművét

2022. július 06. 17:59

Egy pánsíp művész is közreműködött a megemlékezésen.

2022. július 06. 17:59
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, több helyszínen is megemlékeztek július 5-én Horn Gyuláról, egykori MSZP-s miniszterelnökről. Horn kedden ünnepelte volna a 90. születésnapját.

Mint ismert, a megemlékezést koszorúzással kezdték, először a rakparton lévő emléktáblájánál, majd a Gyermek téri szobránál helyeztek el koszorút.

A Volt egyszer egy vadnyugat zenéje is felcsendült

Utóbbi helyszínen, Tüttő Kata, Karácsony Gergely főpolgármester MSZP-s helyettese, valamint Hiszékeny Dezső, a XIII. kerület országgyűlési képviselője is elhelyezte az emlékezés virágait, miközben Kegye János pánsípos Ennio Morricone egyik klasszikusát játszotta a Volt egyszer egy vadnyugat című filmből – vette észre az azonnali.hu.

Hozzátették, Kegye János rajongói Facebook-oldalára is felkerült a megemlékezésről egy felvétel, amelyhez a művész azt a megjegyzést fűzte:

„Horn Gyula, születésének 90.-ik évfordulójára kértek fel, hogy játszik egy-két számot. 

Az említett felvételt alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2022. július 07. 15:00
Mintha Pol Potról vagy Maoról neveznének el közterületet. Azok is haladárok voltak. Ezt a provokációt nem szabad tűrni.
istvanpeter
2022. július 07. 10:47
De azért ne felejtsük már el, hogy Horn Gyula egy mocskos tömeggyilkos volt.
csulak
2022. július 07. 10:46
miert nem tiltkaozik senki ez ellen?
korona.2.0
2022. július 07. 09:49
A VII. kerületből a zsidók egyre számosabban költöznek a XIII. kerületbe. Ezek elhagyták a kerületüket és a vallásukat is. Ugyanis maguk mögött tudják már a VII. kerületi zsidó templomokat. Most a XIII. kerület a menő a zsidók között. Lehetőleg minél közelebb az V. kerülethez, a húsos fazékhoz, a tűzhöz, a parlamenthez. Nos, az ellenzék nyomul az ország szívéhez. Könnyű "munka", sok pénz ! Egy a baj csak, hogy élni nem tudnak a folytonos rettegéstől, mert ők beleszülettek a rettegésbe, mert az hozza a fizikai munka nélküli segély pénzt. Paraziták. Zsidók mindenütt, a darázsfészek vagy termeszvár jelenleg a XIII. kerület.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!