Eladhatja A besúgót az HBO Max

2022. július 01. 10:08

Pénzügyi okok húzódnak a háttérben.

2022. július 01. 10:08
null

Ahogy arról a Mandiner beszámolt, a héten kikerült a HBO Max kínálatából A besúgó és Az aranyélet című sorozat is. A szolgáltató akkor ezt a szolgáltató ezt az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítésével magyarázta.

Pénzügyi okok a háttérben

A Forbes pénteken már arról számolt be, hogy az HBO Max hazai képviseletének PR-menedzsere, Pinczés-Pressing Ádám telefonon erősítette meg a portálnak, hogy „csakis kizárólag pénzügyi okai vannak, semmi beleszólásunk nem volt abba”, hogy a héten elérhetetlenné váltak olyan népszerű tartalmak az HBO Max streamingszolgáltatón, mint A besúgó vagy az Aranyélet harmadik évada. Valamint több európai vagy amerikai gyártású kábel- vagy streamingsorozat is.

Mint írták, konkrét összegekről a PR-menedzser nem beszélt, de hozzátette, hogy az úgynevezett „amortizációs költségek lefaragásának van hatása a működésükre, tetemes összegről” van szó – hangsúlyozta Pinczés-Pressing Ádám.

Eladhatják A besúgót

A Forbes felidézte, hogy a magyar gyártású A besúgó című sorozat mind áprilisban, mind májusban  a legnézettebb tartalom volt a magyart platformon. 

Arra a kérdésre, hogy visszakerülhet-e A besúgó a kínálatba, azt a választ kapták, hogy „soha ne mondd, hogy soha”. Majd Pinczés-Pressing Ádám azzal folytatta, hogy az is egy opció lehet, hogy

eladják egy külső félnek a sorozatot

– számolt be a portál.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tanitvany13
2022. július 01. 12:51
Vajon mik lehetnek amit még levesznek azért az nem mellékes.Egy népszerű sorozatot pénzügyi okokból csak...?Amúgy megnéztem a fészbúkon ennek a Pinczésnek szivárványos képe is van ez azért nah... Amúgy én már töröltem magam a paypalról(drágán váltják az eurót,van virtuális bankkártyám akkor meg minek?, spotifyről(követnek, megfigyelnek,stb., van olyan zene ami nincs is fent, ...),steamről(drága,kevés linux tartalom, ukipró...), még az elején volt HBO stream előfizetésem de kb. 4 hónap után azt is lemondtam mert olyan egy kaptafa sorozatok vannak már csak, nem támogatom akínai államot sem(az átlag kínaikkal semmi bajom...) ebay vásárlással. A net mellé meg kell tv előfizetés úgyhogy mindegy...
villogókékfog
2022. július 01. 11:15
Vegye meg Kálomista:-) Majd ő leadja nekünk a köztévén.
A ráció prófétája
2022. július 01. 10:39
Shiver me timbers!
Igazságpárti
2022. július 01. 10:33
Aha, pénzügyi, meg ávós okok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!