Havas Henrik a jövőben egy budapesti bérház teraszán fejti meg a világ nagy kérdéseit

2022. július 01. 17:45

A „tanár úr” azt is tudatta követőivel, hogy kemény megjegyzéseket fog tenni a közélet jelenségeire.

2022. július 01. 17:45
null

Havas néhány hete még arról beszélt, hogy csak nyári szabadságra küldték a műsorát az N1TV-től. Most viszont egy budapesti bérház teraszáról bejelentkezve máris bejelentette az új, az N1TV-től függetlenül induló műsorát, amelyből már fel is vettek néhány részt – közölte a Média1. Havas az N1TV-nél a Havas megmondja című műsort vezette,

mielőtt a Jobbikban kialakult konfliktusok következtében az N1TV-nél és az Alfahírnél megtörténtek a leépítések.

A Media1 korábban telefonon érte el a „tanár urat” , de akkor még csak azt nyilatkozta, neki csak annyit közöltek, hogy nyári szabadságra küldik a műsorát, ezzel együtt hozzátette, akkor sem esne kétségbe, ha ez másképp alakulna, ugyanis bőven van dolga így is. 

Folytatódik Havas műsora 

Úgy néz ki, hogy a „tanár úr” nem esett kétségbe, ugyanis mostanra ő is ráeszmélt, hogy nem csupán nyári vakációról van szó, hanem egy végleges döntésről, legalábbis az imént Havas Henrik közzétett egy élőben közvetített másfél perces Facebook-videót, amelyben egy

budapesti bérház  teraszán bejelenti, hogy meglehetősen sanyarú körülmények között indít új műsort.

A műsor címe Havas kimondja lesz. Elmondta, hogy még a műsor anyagi háttere is kérdéses, de mégis belevágnak, pontosabban most felvettek pár videót, aztán a többi majd kialakul, eldől, hogy lesz-e pénz profibb technikára és így tovább.

Nyitókép: Facebook

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nabakker
2022. július 02. 20:17
Ez mé nincs má sitten?
ivanoohe
2022. július 02. 09:11
Ez egy idióta :)
Kamcsatka5
2022. július 02. 08:39
Úgy látom, hogy kicsi a Fuggerék szarosgyurijainak a szaros valaga, túl sokan akarnak megélni belőle!
Lajoss
2022. július 02. 08:10
Ugyan,Henrik..méltatlan..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!