Az oroszok teljesen bekerítették Luhanszkot

2022. július 03. 14:25

Sajtóhírek szerint Oroszország arra összpontosít, hogy kiszorítsa az ukrán erőket a donbaszi Luhanszk és Donyeck tartományokból.

2022. július 03. 14:25
null

Az orosz csapatok bekerítették az utolsó nagyobb erődítményt a keleti Luhanszki területen a régió ellenőrzéséért folytatott ádáz küzdelem közepette – állítja az Independent szerint az orosz védelmi minisztérium.

Sajtóhírek szerint Oroszország arra összpontosít, hogy kiszorítsa az ukrán erőket a donbaszi Luhanszk és Donyeck tartományokból,

ahol a Moszkva által támogatott szakadárok harcolnak Kijev ellen Oroszország első, 2014-es ukrajnai katonai beavatkozása óta.

Nyitókép: VIKTOR ANTONYUK / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galerida
2022. július 03. 17:42
Na de majd most jönnek az elektromos cigik akkumulátorai a drónokkal és az oroszok Moszkváig menekülnek!
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. július 03. 16:12
Sajgu reggel jelentette Putyinnak, hogy a teljes Lujanszk Köztársaság tegnapra fel lett szabadítva. Az egész EU média hírszolgáltatása, együtt a magyarral, elmehet a picsába!
nempolitizálok
2022. július 03. 15:23
Zselé jól elkúrta. Nemhiába libsi. Gondolom, a terv az lehetett, hogy elmennek Moszkváig.
Flynn Rider
2022. július 03. 15:11
Teljesen bekerítették? Miről beszéltek kedves Mandiner munkatarsak? Legyünk őszinték: "az oroszok már a spájban vannak", vagyis elfoglalták Szeverodonyecket, felszámolták a gorszkoje-zolotojei, valamint a liszicsanszki katlant, elesett Liszicsanszk is, és ma már a Szeveszk-Artyemovszk vonal felé tartanak. Az ukrán védelem az összeomlás szélén áll. Kb. mint a Wehrmacht 1944. tavaszán. Legalább Magyarországon írjátok le az őszintét, ha már tőlünk nyugatabbra ezt már nem lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!