Dúró Dóra: Fekete-Győr András hazudott

2022. július 01. 16:43

A Mi Hazánk politikusa szerint a Momentum frakcióvezetője szándékosan félremagyarázta a napirend előtti felszólalását.

2022. július 01. 16:43
null

Ahogy azt a Mandiner is megírta, Fekete-Győr András, a Momentum parlamenti frakciójának vezetője pénteki Facebook-bejegyzésében kritizálta Dúró Dóra eheti parlamenti felszólalását. A Mi Hazánk politikusa a bejegyzés alatt, kommentben reagált a momentumos politikus szavaira.

„A Momentum frakcióvezetője tudatosan ferdíti tehát a valóságot; lehet, hogy Gyucsánytól tanulta”

„Fekete-Győr András hazudott, amikor tudatosan félremagyarázta a napirend előtti felszólalásomban mondottakat: az, hogy minden szülőképes korú nőnek négy gyermeket kellene vállalnia ahhoz, hogy a magyarság lélekszámát tízmillió körül tartsuk, egy statisztikai tény, nem egy általam megfogalmazott elvárás a nők irányába” – kezdte válaszát Dúró.

Majd felidézte, hogy ezt elmondta a felszólalásában is,

„a Momentum frakcióvezetője tudatosan ferdíti tehát a valóságot; lehet, hogy Gyucsánytól tanulta”

– hangsúlyozta a mi hazánkos képviselő.

„Egyébként ha ismerné a családügyi szakirodalmat, akkor ő is tisztában lenne az általam elmondott ténnyel (mert egyébként meglepő lehet, de ezt sem én számoltam ki), ahogy azzal is, hogy Orbán Viktor tervei, miszerint kb. 2030-ban érjük el a 2,1-es termékenységi arányszámot, nagyjából hétmilliós csonkaországi lélekszámot jelentenek a következő évtizedekre” – részletezte.

Fekete-Győr a népességfogyáshoz sem tud szakmai alapon hozzászólni

Dúró Dóra megjegyezte, hogy „a számokkal közismerten hadilábon álló

(pedig ha valami fenntarthatatlanná teszi az államháztartást is, akkor elsődlegesen ez), persze már annak is örülhetünk, hogy nem a román nőket akarja támogatni a magyarok helyett.”

„Jó lenne, ha a Momentum szakítana a destruktív megközelítéseivel”

Dúró azt is hozzátette: „jó lenne, ha a Momentum szakítana a destruktív megközelítéseivel: nemet mondanak az olimpiára, nemet külhoni magyar pártokra, nemet a magyarság megmaradására. Mondhatnának legalább igent a családtámogatási javaslatainkra, főleg az anyák mindennapjainak megkönnyítésére, amikor megkongatjuk a vészharangot”.

„És tudom, kérdés, miért vegyünk komolyan egy olyan politikust, aki az életét tette arra is, hogy nem fognak össze az MSZP-vel. Nyilván semennyire. Úgyhogy megyek is inkább gyereket nevelni, ahogy más családoknak is egyébként idén 73 munkanapon kell megoldaniuk a gyermekfelügyeletet az iskolaszünetek miatt.

– zárta gondolatait a Mi Hazánk politikusa.

Nyitókép: Mandiner-archívum

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. július 04. 21:20
mást nem tud! ennyi!
Puffin75
2022. július 02. 05:06
Tisztelt Képviselő Asszony! Tudom, hogy rossz érzés amikor az ember munkáját kritizálják, félremagyarázzák. Viszont vannak olyan élethelyzetek amikor nem kell ezeket mellre szívni. Ez a helyzet is ilyen. Fegyőr Conchita értelmi színvonala, fejlettsége oly csekély,hogy szemet hunyhatunk a felszólalásai, tettei felett. Az már szót érdemel, hogy az a tyúkmellű, mocskos hazaáruló a mi adóforintjainkon teszi mindezt.
egy genetikusanalattvaló
2022. július 01. 20:48
Nincs ebben semmi meglepő! Fegyőr csak azt adja ami a lényege. "Nem adhatok mást, csak mi lényegem" Madách idézettel lehetne megfogalmazni Fegyőr luciferi jellemét. Szerencsére buta mint a sötét éjszaka. Így hamar fel lehet ismerni rosszindulatú szándékát, ezért nehezen tudja az embereket félrevezetni.
A Hatos
2022. július 01. 19:56
Fegyőr hűen tükrözi azt ami miatt a, kormánypártoknak 2/3-a van. Ilyen embrekkel nem is fog soha, jobban állni a ballib oldal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!