Szivárványszínű menyasszonyi ruhával készül a Pride-ra az ELLE

2022. július 21. 20:17

A ruhát egy táncművészre szabva készítették el. Viselője lesz az első „Pride Bride”.

2022. július 21. 20:17
null

A humenonline.hu számolt be arról, hogy a női magazin egy szivárványszínű menyasszonyi ruhával vesz részt többek között a szombati Budapest Pride-on. Mint írták,

a ruha a hat méter hosszú, szivárványos uszályával garantáltan az esemény egyik legemlékezetesebb eleme lesz.

Holoda Péter táncművész lesz az első „Pride Bride”

A cikkből kiderült, hogy a menyasszonyi öltözetet egy magyar tervező, az Atelier Lajos szalon tulajdonosa, Lajos Attila készítette a ruha viselőjére, Holoda Péter táncművészre szabva. Ő lehet így az első „Pride Bride” a Budapest Pride történetében.

A Humen Online hozzátette, hogy magazinuk teljes szerkesztősége együtt sétál július 23-án, szombat délután a ELLE Pride Bride-dal a budapesti felvonuláson.

Ha kíváncsi a szivárványszínű menyasszonyi ruhára, alább tekintheti meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Niki1987.
2022. július 22. 14:10
Ez borzalmas. Lmbtqxyz-től függetlenül.
Wendriner
2022. július 22. 13:00
Biz'isten , én is kimegyek ha láthatom Fletót bőrtangában.
Syr Wullam
2022. július 22. 12:32
Pride Bride? Most értettem meg, mit jelent az, hogy pöcse van a menyasszonynak. :-))
Chris75
2022. július 22. 11:47
Eddig olyan furcsa hiányérzetem volt, éreztem hogy az élet teljességéhez hiányzik a kirakós utolsó darabja, és most ezt meglátva azonnal éreztem, hogy ez igen, most már kimondhatom hogy VÉGRE!!! Ezzel megoldódott az emberiség (?) utolsó nagy problémája is! És egy kis színes a prájddal kapcsolatban, remélem a komplett mezőny indul is jelentkezni : https://www.vadhajtasok.hu/2022/07/22/ukranok-jonnek-a-budapest-pride-ra-hogy-a-magyarok-csatlakozzanak-a-harchoz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!