Zelenszkij: Az orosz állam lett a világ legnagyobb terrorszervezete

2022. június 28. 09:07

Az ukrán elnök szerint a kremencsuki bevásárlóközpont elleni orosz támadás Európa történetének egyik legsúlyosabb terrorcselekménye.

2022. június 28. 09:07
null

Videót tett fel az éjszaka a világhálóra Volodimir Zelenszkij – számolt be a 24.hu. Az ukrán elnök a bejelentkezésében a kremencsuki bevásárlóközpont elleni támadásról beszélt.

Egy békés város, egy hétköznapi bevásárlóközpont, amelyben nők, gyerekek és hétköznapi civilek tartózkodtak. Körülbelül ezer ember volt ott a légiriadó bejelentése előtt. Szerencsére addigra már sokaknak sikerült kijutniuk, de a munkások és néhány látogató még bent maradt. Csak ezek a teljesen agyhalott orosz terroristák – akiknek nem lenne helyük a Földön – lennének képesek egy ilyen létesítményt rakétával eltalálni” – magyarázta. Szerinte az orosz állam a világ legnagyobb terrorszervezetévé vált.

„Ez tény. És ennek jogi ténynek kell lennie. A világon mindenkinek tudnia kell, hogy az orosz olaj vásárlása vagy szállítása, az orosz bankokkal való kapcsolatok fenntartása, az orosz államnak való adók és vámok fizetése a terroristák támogatása” – fogalmazott az ukrán elnök.

Nyitókép: MTI/AP/Ukrán elnöki sajtóhivatal

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2022. június 29. 03:12
A mariupolban a földön fekvő embert hátbalövő ukrán törzsörmester az meg egy irgalmas szamaritánus. Ez van amikor egy kazár zsidó vérvonalba cigány géneket is illesztenek.
Jooee
2022. június 28. 19:26
Találjál már ki még baromságokat! Ezen sokat kellett gondolkodni ugye.
Brüsszelidemokrata
2022. június 28. 13:57
Persze csak a fidesz után
foldizs
2022. június 28. 13:54
Már eddig is az volt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!