Videón, ahogy lopják a tankot az ukránok

2022. június 21. 10:18

„Boldogok vagyunk, hogy bővíthettük a tankállományunkat” – mondta az egyik ukrán.

2022. június 21. 10:18
null

A Sky News közölt egy felvételt, amelyen az látható, hogy orosz tankokat lopnak az ukránok Donbasz környékén. A csatornának az egyik tanklopásban résztvevő ukrán nyilatkozott is, mint fogalmaz, az ukrán hírszerzés útján értesültek a tankokról, melyek közül az egyiket egy akna hatástalanított, a másik viszont működőképes maradt. 

Boldogok vagyunk, hogy bővíthettük a tankállományunkat” 

– nyilatkozta a férfi. 

Mint mondta, egyedül akkor kezdtek félni, amikor rájöttek, hogy alig egy kilométerrel arrébb 200 orosz tank állomásozik. „Nem számítottak rá, hogy ennyire arcátlanok leszünk, és ellopjuk a tankot” – mondta az ukrán. 

Az esetről készült videófelvételt megtekintheti itt: 

Nyitókép: Sky News-videó

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kecmec
2022. június 22. 08:52
Nagy valószínűséggel kamu, feljebb is írta vki. aki ért is hozzá semmilyen tárgyat nem mozgatunk meg, nem vesszük el még ha csábító is ,étel ital nem bármennyire frissnek néz ki, kitaposott ösvényen nem járunk hadi technikához és sebesült katonához nem megyünk ész nélkül mert alig várják ,hogy odamenjél.......csak ha nem akarod megöletni magad.
László01
2022. június 22. 02:18
Aztán, ha benne volt egy gps nyomkövető......
kubota
2022. június 21. 23:07
Ez nem a román különítmény volt? :D
ada17
2022. június 21. 19:02
Ebben a sztoriban minden benne van amit a csöves ukránokról tudni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!