Íme, részletes térképen az orosz invázió jelenlegi állása

2022. június 20. 22:50

A brit hírszerzés által közreadott térképen jól kivehetők mind az orosz, mind az ukrán csapatok mozgásai.

2022. június 20. 22:50
null

Az Egyesült Királyság védelmi minisztériuma hétfőn újabb hírszerzési adatokat közölt az ukrajnai háborúról. Emellett közzétett egy térképét az orosz-ukrán háború június 20-i állapotáról – számolt be a Portfolio.

A portál cikkében kitért arra, hogy a térképen jól látható, hova csoportosítják az orosz erőket. A hírszerzési információk alapján azt is jelölték, milyen további csapatmozgások várhatóak az orosz, illetve az ukrán hadsereg részéről.

A térképet alább tekinthetik meg:

Forrás: portfolio.hu
Forrás: portfolio.hu

Nyitókép illusztráció. fotó: Pixabay

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyéressy Károly
2022. június 21. 18:34
Ezt a gyermekded térképet kéne komolyan venni?
svejk11
2022. június 21. 17:57
" NAGY NOEL 2022. június 21. - 16:46 Google hírek Fehéroroszország nemrégiben hadgyakorlatozni kezdett és még sorkatonákat is behívott, amely miatt többen attól tartanak, hogy Putyin akkora nyomást helyezhet Lukasenkára, hogy végül csatlakozik a háborúhoz. " Sorkatonákat miért kell behívni egy hadgyakorlathoz ? Amíg valaki nem szolgál le SORKATONAKÉNT legalább egy évet, addig ne irogasson cikkeket egy vitatott helyzetről ! Liberális ujságíróként inkább a liberális eszmék ellentmondásait boncolgassa...!
lofejazagyban
2022. június 21. 10:31
inkább ezt szemlézzétek. Erika Solomon: amit szabad az albánoknak Koszovóban, az tilos amagyaroknak Kárpátalján Szent Ukrajnával szemben: https://www.nytimes.com/2022/06/16/world/europe/ethnic-hungarians-ukraine-war.html És persze, a magyar papok bűnösök!!
lofejazagyban
2022. június 21. 10:26
a szuper brit térképen a Kígyó sziget még ukrán, pedig a napokban ismét kudarcos volt a visszafoglalására tett ukrán kísérlet. A legfontosabb mai terület, Szeverodonyeck pedig alaposan le van takarva. nem tudják, vagy nem akarják elmondani az ottani helyzetet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!