A luhanszki „népi milícia” behatolt a szeverodonyecki vegyi üzem területére

2022. június 16. 18:03

A „Luhanszki Népköztársaság” területén Szeverodonyeck és Liszicsanszk nem került még orosz kézre.

2022. június 16. 18:03
null

Leonyid Paszecsnyik, a „Luhanszki Népköztársaság” vezetője csütörtökön a TASZSZ hírügynökségnek arról nyilatkozott, hogy  

Úgy vélekedett, hogy ennek a célnak az eléréséhez idő kell.

A milícia szerint az Azotban külföldi zsoldosok sokasága húzza meg magát

A milícia közölte, hogy ukrán részről ismét tűz alá vették azt a humanitárius folyosót, amelyet az orosz erők csütörtök reggel másodszor nyitottak meg az Azotban „fogva tartott” többszáz civil előtt. Feltételezések szerint az üzem területén 2500 fegyveres tartózkodhat, akiknek egyötöde „külföldi zsoldos”.

A „Luhanszki Népköztársaság” területén Szeverodonyeck és a szomszédos, magaslati Liszicsanszk a két utolsó város, amely még nem került teljes egészében a szakadár és az orosz erők ellenőrzése alá.

(MTI)

Nyitóképen egy ukrán katona Szeverodonyeckben. Fotó: MTI/AP/Olekszandr Ratusnyak

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cartwright
2022. június 18. 06:28
ez a cikkíró megjegyzése, mint ahogy ezzel kezdődik a cikk : Rensburg jóslatai közé tartozik a spanyolnátha kitörése is, amely több áldozatot követelt, mint az első világháború!
Böszme
2022. június 17. 04:35
https://www.bitchute.com/video/XEeXG2k4EoVX/
DonCiccio
2022. június 16. 22:48
Akkor holnap reggel Zselé bejelenti hogy a hoholok megin' győztek
VeJoLa
2022. június 16. 20:42
Remélem, az ukránok? nem lövik őket halomra, mielőtt hadifogságba menthetnék őket "Z" elől. - Bár az idegen zsoldosoknak a három halálos ítélet sem túl nagy motiváció a megadásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!