Továbbra is heves harcok dúlnak Luhanszkban (videó)

2022. június 23. 18:59

A felvételek Toszkivka városából érkeztek, melyet néhány nappal ezelőtt foglaltak el az orosz erők.

2022. június 23. 18:59
null

Újabb felvételek járták körbe a közösségi médiát az Ukrajnában dúló háborúról.

Az egyik legutóbbi videóban a Luhanszk megyében található Toszkivka városa körüli harcok láthatók. A települést néhány nappal ezelőtt foglalták el az orosz erők. „A területet az ágyúzás miatt sűrű füst borította be. A felvételen egy orosz tank is feltűnt, amely lakóépületekre célzott. A tüzérségi csapások miatt több épület is lángokban állt” – derült ki a bejegyzéshez fűzött kísérőszövegből.

A felvétel alább tekinthető meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2022. június 24. 03:33
Lesz mit ujjáépíteni.
Megtalálta
2022. június 24. 03:22
Persze, hogy lakóépületekre célzott. Ilyen a városi harc.
nakatomi
2022. június 23. 22:46
Toshkivka = ToSkivka (és nem ToSZkivka) Olyan nagy kérés lenne, hogy az ukrán személy- és városnevek megfelelő átírással kerüljenek bele a cikkekbe. Ráadásul itt nem is kell hozzá ismerni a cirill betűket. Elég lenne az angol átírást átültetni magyarra.
Gyzoltan
2022. június 23. 21:38
Zeleszkijék mindent elkövetnek, bármennyi ukránt feláldoznak, hogy a várhatóan orosz fennhatóság alá kerülő területeken kő kövön nem maradjon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!