Videón, ahogy az ukránok megsemmisítenek egy orosz kommunikációs állomást

2022. június 03. 21:12

Az ukrán erők összehangolt támadást hajtottak végre Harkiv megyében.

2022. június 03. 21:12
null

A közösségi médiában terjedt el az a felvétel, amelyen a leírás alapján az látható, ahogy június 1-jén az ukrán különleges erők és az ukrán 92. gépesített dandár tüzérségi egységei összehangolt támadás során megsemmisítettek egy orosz kommunikációs állomást. Az eset a Harkiv megyei Vaszjlenkove faluban történt. 

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2022. június 05. 14:10
Mindeközben a brit hírszerzésnél: "Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgysem látnak háborút, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az oroszokat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni!"
lbs0420
2022. június 04. 22:21
Ez nem véletlenül egy videójáték néhány mozzanata? Sváby András és "szakértője" már elemzett ki az ATV-ben videójátékot - igaziként...
Volo
2022. június 04. 11:43
Azt hittem, hogy mint máshol, egy kommunikációs állomást, arról lehet messziről felismerni, hogy antennákrúdjai, tányérjai, meredeznek rajta. Itt meg.... Apropó, Sauron az nem az egyik gonosz neve a Gyűrűk urában? Érdekes nick választás.
Forgalmazó
2022. június 04. 09:51
Újjabb szokásos ukrán kamu fake news!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!