Korlátozásokat vezetnek be Kijevben

2022. június 17. 16:47

Az ukrán fővárosban mostantól tilos a pirotechnikai termékek használata, valamint a hangos éneklés a nyílt utcán.

2022. június 17. 16:47
null

A korlátozásokról a kijevi városi katonai közigazgatás sajtószolgálata számolt be. A főpolgármesteri hivatal megjegyzése szerint a csendrendelet be nem tartása negatívan befolyásolja a főváros lakóinak pszicho-érzelmi állapotát: megijedhetnek a hirtelen hangzavartól – mutatott rá az Unian Hírügynökség.

Hozzátették,

a kijevi rendőrség utasítást kapott, hogy fokozottan ellenőrizze a közterületi csendszabályok megsértését a tűzijátékok, petárdák és a hangos éneklés tekintetében.

Bezárhatják az ország összes pirotechnikai üzletét 

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök támogatta a tűzijátékok ideiglenes betiltását indítványozó petíciót, ami azt is javasolja, hogy az országban zárják be az összes pirotechnikai üzletet, a szabálysértőket pedig sújtsák pénzbírsággal – írta a hírügynökség.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AKissLaci
2022. június 18. 20:44
Klicsko, a főpolgármester kiosztat 27.000 géppisztolyt boldog-boldogtalannak, akinek csak kell. De petárdázni nem szabad! Bazmeg, nem kellene már ezt az ukrán politikai maffiát testületileg betenni egy kibaszott elmeosztályra?
lemez
2022. június 18. 11:34
Ukrajna ugyanolyan korrupt gátlastalan képződmény mint a momemtum.2014-ben mint cia úgynók részt vettél a puccsban.Pécsett a momemtumos Nemes Balázs havi 500000 ft-ért eldegél,és nincs beszámolói kötelezettsége a város felé.Rohadt uszitó ingyenelö korrupt úgynók vagy,mint a semmirrekelö pártod ciás berggel eggyútt.A momemtumnál van a legnagyobb korrupció te rohadék globalista úgynók.Az eu-ban a helye veletek a náciknak,az ellenzéket betiltó usa úgynóknek,az embereket golyófogónak odaállitó gazembernek.És még nálunk nincs jogállam te amerikai csicska.
amca
2022. június 18. 10:10
Nem tudom .hogy 1iter vodka után ,hogy fog sikerülni.
KötőDániell
2022. június 18. 07:51
A petárdát még értem. De a hangos éneklés?!! Mi ez kérem Afganisztán? Burkát mikor kell viselni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!