Videón, ahogy ukrán ejtőernyősök megsemmisítenek két rakétakilövő rendszert

2022. június 15. 14:20

A Hurrikánok jó ideig kifogtak az ukrán haderőn.

2022. június 15. 14:20
null

Újabb videó került fel a közösségi médiába az Ukrajnában dúló harcokról.

A felvételen azt láthatjuk, ahogy az ukrán ejtőernyősök megsemmisítenek két, többszörös rakétavető rendszert.

Ahogy arról korábban portálunk is beszámolt, az orosz „Hurrikánok” jó ideig rettegésben tartották az ukrán haderőt. De ahogy a felvétel is tanúskodik róla, egyet-egyet sikerül ezek közül likvidálni.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Twitter-képernyőfotó

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2022. június 16. 15:58
túl sok az olyan videó, ahol az ukránok lepoffantanak valami gaz orosz armadát. légyszi egy képecskét ahol az oroszok lepuffantanak egy ukrán hangyát....
Walhalla
2022. június 15. 17:53
Ma is győztek az ukránok?
DoomGuy
2022. június 15. 16:38
"De ahogy a felvétel is tanúskodik róla, egyet-egyet sikerül ezek közül likvidálni." Nem kedves bölcsészek. A felvétel csak arról tanúskodik, hogy őt magát megcsinálták. Az a mennyiségű dezinformáció, ami az ukránokból ömlik mindent is kétségessé tesz.
kamasuka
2022. június 15. 16:28
Tök jó ez a megint semmilyen videó. Kár, hogy az eredetit egy hete láttam, és qurvára nem ukránok semmisítettek meg haditechnikát, hanem oroszok ukránt, de amúgy király, csak mi a fenének nem néz utána a mandi ezeknek? Az orosz híreket az oroszok szerinttel kezdi, az ukrán baromságokat meg megerősítetlenül átveszi az ukri Kijev Szellemés agitpropból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!