Varga Judit: Úgy tűnik mintha az európai döntéshozók lemondtak volna a békéről

2022. június 11. 16:40

Az igazságügyi miniszter szerint Európának a békét kellene finanszíroznia.

2022. június 11. 16:40
null

Varga Judit igazságügyi miniszter szombaton a közösségi oldalán osztott meg pár gondolatot az ukrajnai háborúval kapcsolatban Egy mondat a békéről címmel.

A tárcavezető Felidézte, hogy már több mint száz napja ropognak a fegyverek keleti szomszédunkban. Majd kitért arra, hogy az „elhúzódó harcok alapján sajnos kijelenthető, hogy a konfliktus nem fog egyhamar véget érni”.

Majd azzal folytatta

Európának a békét kellene finanszíroznia

„Áremelkedés, magas infláció, termékhiány. Ezeket mind csak akkor tudjuk megfékezni, ha Európa felhagy az eddigi politikával, és a békét finanszírozza” – hangsúlyozta Varga Judit.

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. június 12. 08:06
Az usai deep state zsidók elhúzódó háborúkban (! Kina is nemsokára) erdekeltek a dominanciájukat megőrizendő. A nekik alávetett(!) eubéli csicskásaik csak kiszolgálják őket-nyiltan csak a Patás ellenkezik-látható,mit von ezzel rosszat magára..
files32
2022. június 12. 06:12
Már nem a csuti gecigány a béke hírnöke.
Sany Xepi
2022. június 12. 06:10
USákia nem akar, akkor ugye a szopók sem.
smnl
2022. június 12. 00:23
ez a hóhányó már rég megbukott volna ha nem tör ki a háború...Ukrajna fizetésképtelenné vált volna - most is az, csak ezt elfedi a háború, ami úgy kellett Celebszkijnek, mint egy falat kenyér...Ukránok ezreit áldozta be, de 10 éve még ukránul se tudott...A kötelező csomagokkal US addig szívatja az EU-t amíg az teljesen tönkremegy, mire jó ez ? Ott tartunk hogy egy orosz-kínai szövetség bedöntheti US-t...Milyen erő a jelenlegi US háttérhatalom? Mi a tényleges céljuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!