„Veszélyesen alacsonyan” repülő cirkálórakétát észleltek egy ukrán atomerőmű fölött

2022. június 05. 12:44

Ukrán közlés szerint valószínűleg ez volt az a rakéta, amelyet Kijev irányába lőttek ki.

2022. június 05. 12:44
null

Az Enerhoatom ukrán állami atomenergia-üzemeltető szerint egy orosz cirkálórakéta „veszélyesen alacsonyan” repült vasárnap reggel egy nagy atomerőmű fölött – írta a Guardian-re hivatkozva az Index.

– közölte a Pivdennukrajnska erőmű üzemeltetője a Telegram alkalmazáson keresztül.

A Pivdennukrajinska Ukrajna második legnagyobb atomerőműve, amely a Mikolajivi régió közelében, Kijevtől mintegy 350 kilométerre délre található – ismertette a portál.

Nyitókép illusztráció. Fotó: RUSSIAN DEFENCE MINISTRY / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A közösség tagjaként
2022. június 05. 16:56
Alacsonyan szálnak a cirkálórakéták , esni fog! Nem baj már elmúlt május elseje nem fognak kizavarni felvonulni mint 86.ban amikor IS tudták hogy rádióaktív atomszennyeződés van , de a kurva anyjukat az komcsiknak csak kizavarták a népet bálványt imádani! Az egy ember kísérlet volt , megnézték hogy bírja a munkás paraszt az rádióaktív atomszennyeződést.!
Cyklon
2022. június 05. 15:52
1514-ben Bakócz Tamás, esztergomi érsek átadta a keresztes háborúba induló Dózsa Györgynek a pápa által megszentelt harci zászlót (vörös kereszttel ékesített fehér zászló). Szerintem Kirill pátriárka is nyugodtan megszentelhette az orosz harci eszközöket. Elvégre itt a keresztény Oroszország csap össze a liberális Istentagadó neomarxista perverz Amerikával és nyugattal, mely háború sokáig el fog tartani és legalább annyira sorsdöntő reánk keresztényekre nézve, mint annak idején Jeruzsálem sorsa.Ha Kirill pátriárkának ez a cselekedte bűnnek számít, akkor minek számít hogy amerika és csatlósai fegyverek arzenáljával szítják a háborút? Jó volna már sokaknak ép ésszel gondolkodni!
DE JÓ
2022. június 05. 15:36
És akkor mi van? Olcsó bulvár hisztéria hibbant örökké sikítozóknak.
Akitlosz
2022. június 05. 15:20
Egyesek nagyon odavannak az atomerőművekért, hogy azok milyen jó dolgok. Csak hát első osztályú, sőt osztályon felüli katonai célpontok. Amelyik országnak az ellenség bármilyen módon kiiktatja az atomerőműveit annak gyakorlatilag annyi is. Míg ha az áramtermelés decentralizált lenne, minden ház, minden autó, minden ember ruhája termelné az áramot, akkor az a hálózat támadhatatlan. Szóval az oroszok egyszerűen csak túlságosan úri ember módjára harcolnak. Nem lenne nekik nagy kunszt kiiktatni ezt az atomerőművet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!