Máthé Zsuzsa: Azt szeretnénk, hogy a fiataljaink ne egy új anarchizmusban nőjenek fel

2022. június 14. 12:59

„Bécs letérdelt a genderlobbi előtt” – írta a Szent István Intézet beszámolójában.

2022. június 14. 12:59
null

A Szent István Intézet a közösségi oldalán számolt be arról, hogy vezetőjük Máthé Zsuzsa meghívást kapott a bécsi Marsch für die Familie rendezvényére, ahol osztrák, szlovák, lengyel és ukrán családpárti szervezetek képviselői, köztük az egykori szlovák miniszterelnök, Jan Carnogursky, mellett szólalt fel a 2012 óta a bécsi Pride felvonulás napjára szervezett család- és életpárti demonstráción.

„Bécs letérdelt a genderlobbi előtt”

A bejegyzésben beszámoltak arról, hogy az osztrák főváros „talpig szivárványba öltözött”, „a középületeken több emeletnyi hosszúságban lógtak az LMBTQ-zászlók és szinte minden nagy cég szükségét érezte a H&M-től az Erste Bankon át a kulturális intézményekig és a tömegközlekedés hirdetőfelületeig, a rendőrautók antennáival bezárólag, hogy nyilvánosan is letérdeljen a genderlobbi előtt, szimbólumait magára tűzve” – részletezték. Majd megjegyezték, hogy tisztában vannak vele, hogy ez „nagy biznisz”.

Hozzátették, hogy az osztrák nemzeti zászlókkal felvonuló családpártiak a keresztény hit egyik szimbolikus épülete, a Stephansdom mellett találtak menedéket az „őrülettől eluralt Bécsben”. Itt tartották az összejövetelt, melyet a „tolerancia-és szeretetvallás jegyében” dobokkal, üvöltéssel és „Alerta, Alerta, Queerfeminista” kiabálással, valamint a demonstráción magasba emelt „Familie=Vater, Mutter, Kinder” (család = apa, anya, gyermek – szerk.) táblák színpad előtti „megdöbbentő agresszióról tanúskodó szétzúzásával zavarták meg” – ismertették a történteket.

Rendőrök körgyűrűjében tudták csak megtartani a családvédő rendezvényt

A posztból kiderült, hogy a „»szivárványfelvonulásra« tartó, hiányos öltözetű és meglehetősen extrém kinézetű, pórázon vezetett kutyának vagy épp homoszexuális katolikus püspöknek öltözött, vélhetően tudatmódosító szerek hatása alatt is álló, indulatos tömegtől” a rendezvény résztvevőit rendőrbuszokkal zárták el, és száz körüli rohamrendőr gyűrűjében tudták csak megtartani a gyermekek és családok érdekeiért szót emelő rendezvényt.

Az eseményről készült videót, benne Máthé Zsuzsa felszólalásával alább tekinthetik meg:

Nyitóképen a hétvégi bécsi Pride. Fotó: HANS PUNZ / APA / AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2022. június 22. 23:22
https://www.andreas-unterberger.at/2022/06/wie-sterreichs-rechtsstaat-tglich-noch-mehr-demoliert-wird/ AU részletesen ellemzi a jogállam felszámolását.
Szorgos Lajhár
2022. június 22. 09:41
MZs legalább papagáj módjára bemagolhatta volna a beszédét, mert kb. annyira tud németül, mint Karigeri angolul.
-Zsolt-
2022. június 14. 17:53
Ne menjél akkor Bécsbe a pride-ra rászervezett szarkavaró ellenakcióra, Zsuzsika, és nem kell rendőröknek rendben tartani benneteket. Egyszerű.
Öreg
2022. június 14. 14:51
Az élet kultúrája ütközik a halál kultúrájával! A végső ütközet elkerülhetetlen! Nem a homoszexuálisok miatt, hanem azért, mert az egész LMBTQ és társai most az osztályharcot helyettesítik a nemzet nélkülivé /aminek az alapja a család/ válás folyamatában és a globális nemzetköziség nem tűrhet meg gondolkozó családokat, egyházakat és nemzeteket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!