Kadirov a hadifoglyokról: Igazi „kaukázusi vendégszeretetben” van részük

2022. június 18. 19:04

A csecsen hadúr szerint a „nacionalista parancsnokság” gondosan átmossa az ukrán harcosok agyát.

2022. június 18. 19:04
null

Ramzan Kadirov, csecsenföldi diktátor Telegram-oldalán megosztott szombati bejegyzésében az Ukrajnában ejtett hadifoglyokkal kapcsolatban fejtette ki véleményét.

„Gyűlöletből kedvesség”

Kadirov szerint egyértelmű előnyük van a csatában, elpusztítanak minden banderistát, aki ellen mer állni. Az Akhmat különleges erői őszintén örülnek, hogy valódi „kaukázusi vendégszeretetet nyújthatnak mindenkinek” – tette hozzá. 

A csecsen hadúr kifejtette: „Alikhan parancsnok azokkal kapcsolatban, akik önként megadják magukat elmondta,

Hozzátette: „a nacionalista parancsnokság gondosan átmossa harcosainak agyát, és megpróbálja meggyőzni őket az ellenkezőjéről. Szerencsére az utóbbiak már most is tisztában vannak azzal, hogy félrevezetik őket, és leteszik a fegyvert”.

Megértik a kezdeti félelmet a foglyok részéről

Kadirov szerint elvárják tőlük a kegyetlenséget, amit parancsnokaik megkövetelnek. „Mi azonban éppen ellenkezőleg cselekszünk, meg akarjuk védeni Ukrajna lakosait a nacionalista ideológiától. Itt az ideje, hogy minden ukrán felismerje ezt,

Nyitókép: AFP

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. június 19. 20:17
Még mindíg jobb mint a senki földje, a vízbefolytós Guantanamo támaszpont ! Ti. az USA-ban tilos a kínzás , ezért megoldották okosba , ez az Igazi demokrácia ! Nem szartak a kútba , csak a szélére és belecsúszott.
tttt4
2022. június 19. 11:06
Örvendetes, hogy ennyi közös dolgot találunk a csecsenekkel ! Én úgy gondolom ez az irány jobb nekünk, mint az únió.
sorivo4
2022. június 18. 21:24
A hadifoglyok, akik önként megadták magukat, részesüljenek kegyelemben egész családjukkal együtt. Nem részesülnek semmilyen retorzióban. Az orosz állam védelmét élvezik., amíg nem költözhetnek vissza hazájukba biztonsággal.
Mag Ányos
2022. június 18. 20:42
Mélyen elszomorít, hogy egy ilyen ember népszerű lehet a Mandineren. Szekunder szégyent érzek minden kedélyeskedő komment olvastán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!