Egy queer tanár szerint a pedofilokat dicsérni kellene

2022. június 17. 18:08

A „professzor” szerint ugyanis „csodálatra méltó akaraterőre van szükségük ahhoz, hogy tartózkodjanak a gyerekekkel való szexeléstől”.

2022. június 17. 18:08
null

A Reduxx beszámolója szerint Ole Martin Moen az Oslo Metropolitan Egyetemről a pedofilok „destigmatizálására” szólít fel, azt állítva, hogy „a gyermekek szexuálisan vonzónak találásának mentális állapota nagyon gyakori” – adta hírül a Summit News. 

Moen, egy meleg férfi, aki „queer”-ként azonosítja magát, azt is állítja, hogy „a középiskolások jelentős százalékának veleszületett pedofil szexuális identitása van”, amit egyenlővé tesz azokkal, akik LMBTQ+-ként azonosítják magukat.

A „professzor”, Moen még 2015-ben írt egy tanulmányt „A pedofília etikája” címmel, amelyben azt kérdezte, „mennyire rossz” a pedofília, „és milyen módon és milyen okokból rossz?”.

A dolgozat összefoglalója:

„Ebben a dolgozatban azzal érvelünk, hogy a pedofília csak azért és csak olyan mértékben rossz, mert és csak olyan mértékben, amennyire kárt okoz a gyermekeknek, és hogy maga a pedofília, valamint a gyermekeknek kárt nem okozó pedofil megnyilvánulások és gyakorlatok morálisan rendben vannak.”

Továbbá azt írja: 

erkölcstelen, ha a pedofilok a gyerekekkel való szexuális kapcsolatot keresik, mert az várhatóan kárt okoz a gyerekeknek, és erkölcsileg megengedett, ha a pedofilok szexuális preferenciáikat olyan módon elégítik ki, amely nem érint valódi gyerekeket.”

A dolgozatban többek között azzal érvel, hogy valójában mindenki pedofil, mert amikor gyerekek voltunk, mindannyian tapasztaltunk szexuális vágyakat más gyerekek iránt. „Sokan közülünk valamikor pedofilok voltak.” – érvel Moen, hozzátéve: „Amikor 11 éves voltál, nem valószínűtlen, hogy szexuálisan vonzódtál a prepubertáskorú gyerekekhez”

Csodálatra méltó akaraterő

Moen azt is javasolja, hogy „A jövő gyermekeinek okozott károk megelőzése érdekében azt is jól tennénk, ha a középiskolásokat nemcsak arra tanítanánk, hogy mit tegyenek, ha szexuális visszaélés áldozatai lesznek, hanem arra is, hogy mit tegyenek, ha ők maguk pedofilok. A középiskolások bizonyos százaléka pedofil vagy az lesz, és jelenleg nem kapnak semmilyen tanácsot arra vonatkozóan, hogyan kezeljék a szexualitásukat.”

Moen továbbá azt javasolja, hogy a pedofilok nézhessenek gyerekpornót, amíg az számítógépen generált és nem valódi, hogy kielégíthessék vágyaikat.

Hozzáteszi, hogy „igazságtalan” elítélni azokat az embereket, akiknek pedofil vágyaik vannak, és hogy

ha sikerül tartózkodniuk a gyerekekkel való szexeléstől.

Nyitókép: AFP

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsbagoly
2022. június 19. 10:20
Nyilván, ahogy a szadistáknak, őrülteknek, pszichopatáknak is, mivel„ csodálatra méltó akaraterőre van szükségük ahhoz, hogy tartózkodjanak a tömeggyilkosságtól"!
gytaka
2022. június 19. 04:47
Kivégezni. Pont.
zsolti123
2022. június 18. 23:00
Legyünk éberek! Pokol az Édenkertben – Bemutatjuk a több, mint ezer tagot számláló magyar pedofil közösséget (1. rész) https://pestisracok.hu/pokol-az-edenkertben-bemutatjuk-a-tobb-mint-ezer-tagot-szamlalo-magyar-pedofil-kozosseget-1-resz/ Pokol az Édenkertben: Százezerért bérelnek gyereket és kétéves kortól már aktust folytatnak a kicsikkel a pedofilok (2. rész) https://pestisracok.hu/pokol-az-edenkertben-szazezerert-berelnek-gyereket-es-keteves-kortol-mar-aktust-folytatnak-a-kicsikkel-a-pedofilok-2-resz/
Willard
2022. június 18. 22:48
Kár, hogy kivonultak onnan a németek '45-ben. Még lett volna tennivalójuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!