Porosenko elvinné Orbán Viktort Bucsába, hogy az orosz üzleteiről gondolkozzon

2022. június 04. 08:59

A volt ukrán elnök az Euronewsnak azt mondta, Oroszországot putyinmentesíteni kell, mert az orosz elnök veszélyt jelent Európára.

2022. június 04. 08:59
null

A volt ukrán elnök meghívta Orbán Viktort Bucsába, hogy az ottani tömegmészárlás túlélőivel beszélve gondolja át az Oroszországhoz fűződő üzleti kapcsolatait – derül ki az Euronewsnak adott interjújából. Petro Porosenko – aki 2014 és 2019 között volt Ukrajna elnöke – szerint Magyarország számára mérgező az, ha az üzleti érdekeit az értékek elé helyezi. A volt elnök, aki jelenleg az egyik legnagyobb ellenzéki párt vezetője is, arról is beszélt, hogy Oroszországot Putyinmentesíteni kell, mert az orosz elnök veszélyt jelent Európára.

„Oroszország Putyin elnökségével akkor is veszélyt jelent az európai kontinensre, ha meg tudjuk állítani a háborút. Itt demokratikus eszközökről beszélünk, szankciókról beszélünk. Embargóról beszélünk. Amikor az oroszok meggyűlölik azt, hogy ők fizetik meg mindennek az árát, hogy egy mániákus elnökük van, akkor megnyílik majd előttünk az esély” – mondta.

Porosenko úgy fogalmazott, Oroszország a pénzen nyugszik, az alapja a politikai korrupció. Kijelentette, akik Ukrajna ellen vannak, azok látogassanak el azokba a városokba, ahol tömegmészárlásokat követtek el az oroszok, civileket, nőket és gyermekeket erőszakoltak és öltek meg, beszéljenek az ottaniakkal és gondolkozzanak a jövőjükről és a pénzükről! Ez nem pénzkérdés – állította a volt elnök.

Nyitóképünk képkivágás a videóból.

Összesen 341 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZagerEvans2525
2022. június 04. 22:44
Menjenek Bucsába. Itt van Békés megyében, a Nagy-Kunság határán. Temető is van, természetesen.
Hill
2022. június 04. 22:26
Ezeknek kuuvették az agyukat és fűrészport tettek a helyére. A tengerimalacomnak nagyobb értelmi képessége volt
amca
2022. június 04. 21:24
Elvittél 1 csomó állibsit Bucsába. Még őket sem győzted meg. Nagy a hallgatás. Ezzel az olcsó,piti trükkel akartad lejáratni az oroszokat. Mint a Kigyó szigeti történet. Már senki nem hisz nektek. Kivéve az amy állibsi csahos bandát.
Kormánypárti1
2022. június 04. 19:53
Stand up comedy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!