Hét angol szurkolót tartóztattak le Münchenben

2022. június 07. 18:54

Két angol állampolgárt náci karlendítés miatt vettek őrizetbe.

2022. június 07. 18:54
null

Hétfőn este hét angol szurkolót tartóztattak le a német rendőrök Münchenben közrend megsértése és hivatalos szerv elleni támadás miatt – írta a Nemzeti Sport a SkySports értesüléseire hivatkozva.

A SkySports beszámolója szerint azután vették őrizetbe a szurkolókat, hogy

németellenes és második világháborúhoz kapcsolódó dalokat énekeltek.

Egy szurkolót azért tartóztattak le, mert megütött egy rendőrt, két másikat náci karlendítés miatt vettek őrizetbe, egyet pedig azért, mert a szállodai szobájában pirotechnikai eszközöket találtak – tették hozzá.

Az Egyesült Királyság rendőrsége alkoholos befolyásoltsággal magyarázta a szurkolók viselkedését, nem széles körű erőszakkal – derült ki a cikkből.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2022. június 08. 16:04
Istenem, hová "korcsosult" el ez a világ, voltak "régi szép idők", mikor a Brit Birodalom vívott meg a Német Birodalommal és az egész Angol csapat Náci Karlendítéssel tisztelgett a Fűhrer előtt !!! :O :O :P :))))
Öreg Palóc
2022. június 08. 15:59
C S A K ??!!! Olcsón megúszták a németek.
Papalimapapa
2022. június 08. 15:32
Most akkor mi van? Boris Johnson most mit csinál? Fésülködik? Mert a hangját nem hallani? Akkor most minden angol náci? Akkor most mi van? Ez van: https://youtu.be/VCozLJbAPMQ
Búvár Kund
2022. június 08. 12:28
Nagyon rossz hatással voltak a 10 éves magyar fiúk és lányok a felnőtt angol szurkolókra! A részeg magyar gyereknácik teljesen a befolyásuk alá vonták a jó N ber, felvilágosult, toleráns, nyitott, elfogadó, haladó gondolkodású absztinens angolokat! Undorító, elitélendő, és azonalli szankciókkal súlytandó!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!