Bocsánatot kért a szurkolóktól az angol csapatkapitány

2022. június 15. 10:37

Harry Kane ugyanakkor elfogadhatatlannak nevezte az angol válogatott keddi, második félidei összeomlását a Nemzetek Ligájában.

2022. június 15. 10:37
null

Harry Kane elfogadhatatlannak nevezte az angol labdarúgó-válogatott második félidei összeomlását a Nemzetek Ligájában a magyaroktól elszenvedett 4-0-s vereség során, ugyanakkor azt kérte a szurkolóktól, hogy bocsássanak meg az együttesnek a keddi fiaskóért.

„Hosszú idő óta ez az első nagy vereségünk. Nem kell pánikba esni. Itt az ideje, hogy felemeljük a fejünket” – mondta a Tottenham Hotspur csatára.

Sokat tanulunk ebből, de nem szabad elfelejteni honnan jöttünk. Nem lesz minden meccs tökéletes”.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, az angolok 1928 márciusa óta, azaz 94 év elteltével kaptak ki ismét négy gól különbséggel hazai pályán, így Eb-ezüstérmesként négy fordulót követően két ponttal sereghajtók a csoportban, míg a magyar válogatott héttel vezeti a négyest.

A magyar válogatott jó eséllyel bent maradhat az A divízióban

Marco Rossi együttese a hátralévő két fordulóban egyetlen ponttal, vagy az angolok pontvesztésével biztosan bennmarad az élvonalat jelentő A divízióban.

A szeptember 23-i folytatásban a magyar csapat a csoportelsőségért játszik a németek vendégeként Lipcsében, majd három nappal később hazai pályán az Európa-bajnok olaszokat fogadja a zárókörben.

(MTI)

Nyitóképen Harry Kane, az angol válogatott játékosa. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Kapcsolódó tartalom

Angol sebnyalogatás: „Nincs mentség arra, hogy kikaptunk Magyarországtól” 
Anglia 1928 óta a legkomolyabb hazai vereségét szenvedte el. A Sky Sports pedig megszakértette a dolgot. Bővebben...

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. június 16. 09:16
Talán első kanyarban Magyarországtól kellett volna elnézést kérni, hogy ismét sikerül egy himnuszt megzavarni. Bár ez úgy tűnik már-már nyugat-európai érték, náluk szabad, nálunk nem. Másrészről javaslom a kétlábas térdelést bevezetni: egyet a feketéknek a történelem összes bűnéért, egyet pedig a bűnrossz játékért. Ha pedig tényleg komolyan gondolják, hogy elnézést kérnek, akkor az egyik kezüket is letehetik a földre a türhő viselkedésért. Komikus lesz majd Irán ellen látni.
olvass
2022. június 15. 13:52
Figyu! Így csesztétek el: 1. Biztosak voltatok benne, hogy annyival jobbak vagytok, hogy most odahaza simán lealáztok minket. 2. Elhittétek a saját "térdeléses" bullshiteteket, miszerint ti "antirasszisták", ergo felsőbbrendűek, azaz, mások nevelésére fölkentek vagytok. 3. És ez utóbbit (2) az előbbire (1) építve a pályán is - a szurkolóitokkal együtt, a világ szeme láttára - BE AKARTÁTOK BIZONYÍTANI. Aki "bizonyítani" akar, annak nem a teljesítmény a fontos, hanem az EGO. Mi az eredményért harcoltunk - alázattal -, ti a felsőbbrendűségeteket akartátok demonstrálni, mérhetetlen gőggel. Ilyenkor van az, hogy még a szerencse is elpártol mellőletek. Nekünk szinte minden bejött, nektek semmi. (Talán csak a térdelés. De az nagyon.) Ennyike.
DonCiccio
2022. június 15. 13:01
Bla bla bla bla Harry
Búvár Kund
2022. június 15. 12:53
Szopásnál az a lényeg, hogy az ember, a fasz melyik végén van! :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!