Kovács Zoltán: Szégyenletes az angolok viselkedése

2022. június 17. 13:14

„Ideje lenne valódi tiszteletet tanúsítani mások iránt” – üzente az angoloknak a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

2022. június 17. 13:14
null

Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár közösségi oldalán számolt be arról, hogy a brit Express hasábjain írta le véleményét az angol szurkolók viselkedéséről és a méltatlan londoni bánásmódról.

Kovács Zoltán felháborodását fejezte ki, hogy a meccs előtt és után a magyar szurkolókat kitiltották a Wolverhampton Molyneux környéki kocsmákból, „csak hazai szurkolók” feliratú táblákkal.

Az angol nemzeti válogatott edzője szerint játékosaik térdre ereszkedése nevelő célzatú volt. Szívesen megkérdezném tőle, hogy a nevelés része volt-e az is, amit a londoni 0–4 estéjén láttunk.

Az efféle szégyenletes viselkedés nem elfogadható sem hazánkban, sem Közép-Európában. Ideje lenne valódi tiszteletet tanúsítani mások iránt” – írta Kovács Zoltán a Facebookon.

Kép: Facebook

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2022. június 17. 21:10
Hát igen. Ugyanakkor Southgate rendkívül korrekt volt, és a YT-os vloggerekről is hasonlókat tudok elmondani (eddig).
Lajoss
2022. június 17. 20:24
Zoli,amit az Orosz Barbival adtok,adtatok,elő az is elég gáz..
Flytaki
2022. június 17. 18:46
A felháborodással egyet értek,a tartalommal is nagyjából. Mégis remélem,hogy ez így,ebben a formában nem jelent meg sehol Angliában. Wolverhampton ugyanis Birmingham mellett található,semmi köze Londonhoz. Kár lenne ilyen fokú tájékozatlanságról tanúbizonyságot tenni mikor már a brit sajtó egyes részeiben kezdik pedzegetni,hogy miért is kérjük ki magunknak az efféle viselkedést és miért is reagálunk úgy az "okításra" ahogy.
Magyarvagyoknemturista
2022. június 17. 16:03
Ezek beszélnek rasszista magyar gyerekekrő?! A kxrva anyjukat!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!