Józsefvárosi polgármester: Az ellenzék számára figyelmeztető jelzés a vasárnapi eredmény

2022. június 27. 12:57

Pikó András úgy fogalmaz a közösségi oldalán, hogy az ellenzék április 3. után nem remélhet sikert, ha megosztja magát, különösen, ha kampány közben teszi ezt.

2022. június 27. 12:57
null

Pikó András az időközi választás eredményét értékelve – miután gratulált a fideszes jelölt, Gondos Judit győzelméhez – azt írta a Facebook-posztjában, sajnálja, hogy a választópolgárok több mint 80 százaléka nem ment el szavazni. „Ez nem jelent túlságosan erős legitimációt, ami minden párt számára figyelmeztetés, a képviselői tisztséget elnyerő Fidesz esetében is inkább több szerénységre adna okot, és nem triumfálásra – fogalmazott Józsefváros polgármestere, majd arra emlékeztetett, hogy az eddigi kettő helyett mostantól három egyéni választókerületben megválasztott kormánypárti képviselő lesz a testületben.

„Az ellenzék számára figyelmeztető jelzés a vasárnapi eredmény, még ha nagyon sokat nem is érdemes beleolvasni: április 3. után nem remélhet sikert, ha megosztja magát, különösen, ha kampány közben teszi ezt – írja Pikó, és a sajnálatát fejezi ki, hogy Pityó László így nem tudja folytatni a Balogh Lajos Paci munkáját, aki az egyetlen roma képviselője volt Józsefvárosnak. 

(Fotó: Pikó András, a VIII. kerület polgármestere a Transparency International Magyarország konferenciáján egy VI. kerületi étteremben 2019. december 9-én.MTI/Mohai Balázs)

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Micmac
2022. június 27. 17:13
"Figyelmeztető jelzés", besz_rok, ez a Pikó ilyen vicces mókus?
szodabár
2022. június 27. 15:38
Megosztja? Dehát az összefosás indult most is! https://m.facebook.com/PityoLaszloJozsefvaros Valaki érti?
figyelő4322
2022. június 27. 15:16
Komolyan Pikó? Megbukott a Pityó? Mit szól ehhez "El Fletó, capo di tutti capi?"
ellenforradalmár
2022. június 27. 14:52
Biztos kevés volt a hajléktalan, emiatt nem lelkesednek az emberek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!