Ma egy éve, hogy Fiola Attila gyönyörű gólt lőtt az Eb-n a franciáknak (videók)

2022. június 19. 09:05

Egyszerűen megunhatatlan!

2022. június 19. 09:05
null

2021-ben ezen a napon mérte össze erejét a magyar válogatott a többszörös bajnok franciákkal az Európa-bajnokságon a Puskás Arénában.

Emlékezetes, hogy az első félidő végén, a hosszabbításban szerzett vezetést a magyar csapat a franciák elleni második csoportmérkőzésen.

A gólszerző Fiola Attila volt, aki két védővel az oldalán indult meg a kapu felé, majd magabiztosan belőtte a labdát az ellenfél kapujába.

A gól a 2021-es év egyik nagy pillanata volt a magyar sportéletben. A meccs eredménye végül 1-1 lett.

Így nézett ki a gól a közönség soraiból:

Egy külföldi sportcsatorna közvetítésében:

A magyar szurkolók pedig így ünnepelték Fiola gólját:

Nyitóképen Fiola Attila válogatott labdarúgó a franciák elleni EB-mérkőzésen 2021-ben. Fotó: MTI/AP/EPA/Pool/Illyés Tibor

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alacsony-a-kerites
2022. június 19. 17:30
Hát, repültek a sörök a Szabadság téren is! :-D Felejthetetlen élmény volt!
ujujuj
2022. június 19. 15:34
Kell, is, hogy néha felelevenítsük ezeket a szép emlékeket, hogy sót szórjunk a lipcsik sebeibe.
OszkárOszi
2022. június 19. 14:16
Meggypiros mezt, meggypiros mezt csináltasson nékem! Meggypiros mezt, sejj-hajj, Kossuth-címert rája, mert ez illik illik illik a futbalsitára!
manitowoc
2022. június 19. 13:34
A jövő héten, csütörtökön jöhet a Mandiner cikk arról, hogy 1 évvel korábban Szalai Á. ás Schaefer micsoda gólt lőtt a németeknek. Aztán szeptember 2-án, hogy az angoloknak mi... bocs, nem nekik, hanem szeptember 5-én az albánoknak... bocsbocs, ez sem jó... (:-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!