Dobrev Klára bejelentette: Orbán a Huxitot készíti elő

2022. június 22. 18:47

„A magyarok uniópártiak!” – fogalmazott a DK politikusa.

2022. június 22. 18:47
null

Gyurcsány Ferenc felesége közösségi-média oldalán jelentkezett be és kommentálta azt a hírt, mely szerint a Fidesz a jelenlegi formájában felszámolná az Európai Parlamentet.

„Orbán legújabb javaslata a jelenlegi formájában felszámolná az Európai Parlamentet” – fogalmazott Dobrev Klára. 

Majd hozzátette: „Nyilvánvalóan a Huxitot próbálja előkészíteni, de nem fogjuk hagyni. A magyarok uniópártiak!”

Nyitófotó: Képernyőfotó

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lmcwelt
2022. június 23. 18:32
A jelek nem ezt mutatják, de igény lenne rá!
ebalint
2022. június 23. 17:04
A DKexit -et is előkészíthetné már. Nemzeti ünnep lehetne.
Zilizi Gábor
2022. június 23. 14:13
Ha ez így megy tovább nem kell itt huexit. Az egész összedől mint a kártyavár csak az USA jó indulatából maradt még fenn az EU. Nagyon kevés hiányzott amikor kiderült hogy a déli államok el vannak nyakig adósodva, ott is csak a németek józan esze védte meg az EUt. De most hiányzik a józan ész minden nagy vezetőnel, kivéve persze Orbán Viktort :-). Béke veletek. És viszlát szép idők.
Türelem
2022. június 23. 12:08
A magyarok többségének elege van az idegen seggek nyalásából- lásd a gyökértelen balliberálisokat - , abból, hogy Moszkva után most Brüsszel kalodájába zuhantunk. Eddig Moszkvából szabályozták az életünket, most Brüsszel vette át ezt a rabszolgatartó szerepet. S minő véletlen, kik voltak az itthoni helytartóik mindkét esetben? Na kik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!