Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Az összes ellenzéki politikus tisztában volt azzal, hogy Márki-Zay Péter egy futóbolond

2022. június 02. 09:36

Ennek ellenére a kampányban végig az ellenkezőjét mondták. Szemrebbenés nélkül hazudtak.

2022. június 02. 09:36
null
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás

„Az elmúlt hetekben a saját elmondásaikból feketén-fehéren kiderült, az összes ellenzéki politikus az első perctől tisztában volt azzal, hogy Márki-Zay Péter egy veszélyes futóbolond.

Ennek ellenére a kampányban végig az ellenkezőjét mondták. Szemrebbenés nélkül hazudtak reggel, éjjel meg este. Már megint.

Olybá tűnik, ők gyárilag ilyenek.

Ennyi.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. június 08. 11:00
Szép kezdő kép! Most mind nyakig vannak a kulimászba. Valószínű piszkosul utálják egymást.
Sabotage
2022. június 04. 00:05
Tomika , hol az 5 milliárd, Fradi beléptető, te rohadt köcsög!!!! Narkós geci!!! A sok birka kilépne az unióból, akkor neked se lenne mit a tejbe aprítani szarkák!!!!
Julius68
2022. június 02. 18:42
"az összes ellenzéki politikus az első perctől tisztában volt azzal, hogy Márki-Zay Péter egy veszélyes futóbolond." első pillanattól kezdve, hogy MZP láthatóvá vált, azt gondoltam, hogy ő egy fundamentalista atombomba, aki akkor fog felrobbanni, amikor majd a legtöbbet árthat."- Perintfalvi Rita Futóbolond, atombomba ezek a szemetek ezt akarták a torkunkon lenyomni, ezeknek semmit nem jelent az ország? Szerencsére Magyarország értelmesebbje nem dőlt be nekik. "vétkesek közt cinkos aki néma"
Box Hill
2022. június 02. 17:55
A baloldal követi a kommunista hazugságtechnikát: „A kommunista társadalmak tanulmányozása során arra a következtetésre jutottam, hogy a kommunista propaganda célja nem a tájékoztatás vagy a meggyőzés volt, hanem a megalázás. Ezért minél kevésbé felelt meg a valóságnak, annál jobb volt. Amikor az embereket arra kényszerítik, hogy csendben elviseljék a legnyilvánvalóbb hazugságokat, vagy ami rosszabb, hogy maguk is a hazugságok ismétlésére vannak kényszerítve, akkor egyszer és mindenkorra elveszítik érzéküket a becsületességhez. A nyilvánvaló hazugságok jóváhagyása arra vezet, hogy az ember maga is a gonosz részévé válik. Az ember bármivel szemben való ellenállása ezáltal gyengül, sőt tönkremegy. Egy társadalmat, mely becsületileg kiherélt hazugokból áll könnyű irányítani.” (Theodore Dalrymple, angol pszichiáter, író, gondolkodó, FrontPageMagazine.com, 2005. augusztus 31.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!