Bayer: A Mirotvorec-listát 2014-ben kezdték szerkeszteni „vidám nácik”

2022. június 11. 17:17

A publicista kíváncsi lenne Timmermans véleményére a Mirotvorec-csoport halállistája kapcsán.

2022. június 11. 17:17
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Bayer Zsolt is felkerült az ukrán Mirotvorec csoport halállistájára. A Hír TV műsorvezetője erről a vasárnap adásba kerülő Bayer showban is elmondta a véleményét.

„Ha pár mondatban összefoglalná mondjuk Timmermans elvtárs – mondjuk két szellőztetés között –, hogy mit gondol arról, hogy a szeretve tisztelt Ukrajnában ilyen lista van” – tette fel a kérdést Bayer Zsolt. A műsorvezető rámutatott arra is, hogy ezt a listát 2014-ben kezdték szerkeszteni „vidám nácik”, tehát ez nem a háborúval hozható összefüggésbe. 

Majd kitért arra, hogy ezen a listán világhírű művészek is szerepelnek, továbbá uniós kormányfők és miniszterek – tette hozzá.

Bayer ezután azzal folytatta a gondolatmenetét, hogy „mit szólna, (Timmermans – szerk.) hogyha Magyarországon egy náci szervezet ilyen listákat gyártana, és mondjuk rátennék »Magyarország ellenségei« címszóval Timmermans elvtársat, Von der Leyen elvtársnőt? És van még egy két ötletem” – hangzott el.

„Ha az ukránoknak szabad, nekünk is?”

  – folytatta a showman.

„Ezek kínzó kérdések, hátha egyszer választ kapunk rájuk” – zárta gondolatait a témában Bayer Zsolt.

Az említett videórészletet alább tekinthetik meg:

A teljes adást június 12-én vasárnap 21.10-től tekinthetik meg a Hír TV műsorán.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Voltkocsmáros
2022. június 11. 21:11
Ja a magyar gyerekek meg rasszisták,mert kiröhögik a térdelő buzikat.De kurvára elég már a kettős mércéből.
MayorAnna 03
2022. június 11. 19:22
"Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Bayer Zsolt is felkerült az ukrán Mirotvorec csoport halállistájára." Helyesen, a valóságnak és igazságnak megfelelően: Bayer Zsolt is fölkerült arra az illusztris halállistára - kérésének engedve - melyen nevének hiányát sérelmezte. Tájékoztatni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy fair.
drom176
2022. június 11. 19:05
A náciknak tényleg az EU-ban a helyük ! Idióta eu-s balfaszok!
koronaszepe
2022. június 11. 18:56
https://coub.com/view/2mpb6z
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!