Bayer Zsolt is felkerült az ukrán ultranacionalisták halállistájára

2022. június 06. 14:52

A szervezet szerint Bayer „ukránellenes propagandista”.

2022. június 06. 14:52
null

Ismét bővítette halállistáját a Mirotvorec, ezúttal Bayer Zsolt került fel a szélsőjobboldali internetes oldal Ukrajna ellenségeit tartalmazó listájára. Az oldalon már több tízezer ember neve szerepel, akikről olyan személyes adatokat is nyilvánosságra hoztak, mint például a születési dátumuk, útlevélszámuk és lakcímük.

Ukránellenes propagandista. A Kreml narratívájának terjesztője. Részt vesz az Ukrajna elleni humanitárius agresszióban

– sorolja a weboldal a súlyos vádakat Bayer Zsolt ellen.

A Mirotvorec „magyar szélsőjobboldali és ultrakonzervatív újságírónak” titulálta a publicistát, valamint Orbán Viktor magyar miniszterelnök „egyik legközelebbi munkatársának és a kormánypropaganda-gépezet egyik kulcsfontosságú szereplőjének” nevezte.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2022. június 07. 07:55
Bayer felkerült a "B" listára.
Vonyisz
2022. június 06. 22:49
https://youtu.be/W3j2b-WOJ5U Bástya elvtárs, hát már meg se akarják...
Kivűlálló
2022. június 06. 21:42
És? :) Oszt akkor mi van? Nem győzöm azon személyek "temetésének híreit olvasni", akik fent vannak ezen a listán...! Ugyan mááár...! :D Bekaphatják! Meg az a ribanc, magyarországi Ukrán nagykövet is! Ennyi!
nagykutya
2022. június 06. 20:55
Ukrajna terror állam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!