Arató Gergely Kövér Lászlónak: A figyelmeztetést köszönöm, de nem veszem figyelembe

2022. június 20. 14:50

A DK politikusa szerint a kormány a globális nagyvállalatok mellett áll ki.

2022. június 20. 14:50
null

Arató Gergely kedden a parlamentben napirend előtt szólalt fel. A házelnök a keddi ülésen már a felszólalás előtt figyelmeztette a politikust arra, hogy ne lépje át a házszabály által meghatározott kereteket.

Arató: Nem veszem figyelembe

Felszólalása elején a DK képviselője úgy fogalmazott:

A politikus ezt követően kitért az áremelkedésekre és az inflációra, valamint kifejtette azt is, hogy szerinte a kormány a globális nagyvállalatok érdeke mellett áll ki. (Arató Gergely felvetése egyébként nemcsak az extraprofitadó, hanem a Ryanair és Nagy Márton közötti konfliktus miatt is érdekes. Emlékezetes, miután a Ryanair elszabadult, Nagy Márton közölte, folyamatban van a fogyasztóvédelmi vizsgálat a Ryanairrel szemben – a szerk.).

– fogalmazott Arató Gergely. Noha hogy a kormány május 25-én bejelentette, hogy az extraprofitot realizáló vállalatokat megadóztatja annak érdekében, hogy az emberek mindennapjait könnyebbé tevő rezsicsökkentés fenntartható legyen. Ugyanis a vállalatokra kivetett extraprofit-adó egy része a rezsivédelmi alapba kerül.

Nyitókép: YouTube

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. június 21. 10:44
akkor kapd be! te zsidókat is nem vettedfigyelembe amikor a cusi mondta, hogy már nem fáznak a gázkamrában! szégyentelen moslék!
confitür
2022. június 21. 04:59
Arató Gergely a legutolsó legaljasabb latrok egyike.
okorcsorda42
2022. június 20. 21:15
Leütni mint a nyulat , hogy ne tudjon többé levegőt venni.
Hydra Esus
2022. június 20. 20:46
Ez a kis patkány vihogott a holokauszt áldozatain?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!