Del Piero: A magyar válogatott fantasztikus, nekünk olaszoknak fel kell kötnünk a gatyánkat!

2022. június 16. 17:48

„A magyar nemzetnek nagyon komoly kötődése van a sporthoz, a futballhoz”– fogalmazott a Juventus legendás játékosa.

2022. június 16. 17:48
null

Az angolok elleni 4:0-s győzelmet követően a magyar válogatottat dicsérte a csakfoci.hu-nak adott interjújában az olasz labdarúgó-válogatott és a Juventus legendája, a világbajnok, BL-győztes, hatszoros olasz bajnok, és sokszoros gólkirály Alessandro Del Piero. 

Az egykori klasszis elismerően szólt a válogatottról, valamint a Magyarországi sportinfrastruktúráról is. Elmondta, hogy „A magyar válogatott számára ez nem egyetlen nagy siker, itt egy hosszú távú projektről, komoly vízióról beszélünk. Láthattuk az Eb-n is, hogy milyen jól játszott a magyar csapat”.

„Sok-sok év után tértem vissza Budapestre, rengeteg változás történt azóta, a sport szempontjából hatalmas fejlődésen ment keresztül a város: a Puskás Aréna gyönyörű, de ez a többi stadionról és a sportcsarnokokról is elmondható.

– fogalmazott a korábbi sztárfocista. 

Elmondta, hogy „Remek munka zajlik a magyar válogatottnál. Nagy gratuláció jár a teljes magyar csapatnak azért az útért, amit bejárt. Fantasztikus csapat, kiváló mérkőzést játszottak az angolok ellen. Mi olaszok, egyre nagyobb bajba kerültünk, és

Ezután Marco Rossiról is szólt: „Magyarországon az egyetlen olasz, aki most mosolyog, az Marco Rossi, aki ilyen csodálatos eredményeket tudott elérni a nemzeti csapattal”.

Kapcsolódó

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek 
Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. Bővebben is érdekel...

  Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. 

Nyitófotó: YouTube

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
okoskodó fórumlakó
2022. június 16. 22:33
Legenda. Biztos lefizette őt is a Patás.
CharlieM
2022. június 16. 21:42
Sportszerű nyilatkozat. Evés közben jön meg az étvágy, jó lenne őket is legyőzni. :) Hajrá magyarok!!
Lion
2022. június 16. 21:40
Ha egy legenda mondja...és igaza van.
Papamaci1957
2022. június 16. 20:38
Viva Rossi, let's go Brandon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!