A minőségi magyar kiskereskedelem megteremtéséért nem tettek semmit

2022. június 11. 22:28

Nekik úgy hiányzik egy áremelés a kétszámjegyű infláció idején, mint Boldog Istvánnak az adóellenőrzés.

2022. június 11. 22:28
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András

„Meghallgattuk Nagy Márton gazdaságfejlesztési minisztert arról, hogy magyar tulajdonú áruházláncok kellenek. Erről tizenkét éve beszélnek, de az egyetlen konkrét eredményük, hogy a Fidesz mellett óriásplakáton kampányoló CBA inkább elkezdte átnevezni az üzleteit. Szórakoztak már plázastoppal, megpróbálták betiltani a reklámújságokat, a Fidesz miatt nem járnak a bevásárlóbuszok, odavertek különadót, vesztes és drága hadjáratot folytattak az étkezési utalványok ellen. Hosszan sorolhatnám. Épp csak a minőségi magyar kiskereskedelem megteremtéséért nem tettek semmit.

Megint fenyegetnek egy százezres munkavállalói tömeget, a külföldi tulajdonú áruháznál dolgozókat. Azokat, akiknek a gonosz multi jobb fizetést biztosít, mint a Fidesz a tanárainknak és az ápolóknak. Fenyegetőznek, de nem tudjuk, mi fog történni. Megmarad a bolti dolgozók munkája és a fizetésük? Nem okoznak újabb élelmiszerár-robbanást?

A magyar tulajdon jó, de ennek árát ne a magyar emberekkel fizettessék meg! Nekik úgy hiányzik egy áremelés a kétszámjegyű infláció idején, mint Boldog Istvánnak az adóellenőrzés.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyoknemturista
2022. június 12. 15:38
A kxrva anyád! Te nolimpiás geci! Mit tettél ezért az országért te hazaáruló faszfej?
Jooee
2022. június 12. 13:41
Elmondanám Fegyőr, hogy a külföldi tulajdonú kereskedelmi cégek az áruházaik építését a beszállítóikkal finanszíroztatták meg és jelenleg is így teszik. A beszállítók nagy része magyar. Megfenyegetik őket, ha nem akarnak ún. növekedési vagy virágnyelven expanziós bónuszt fizetni, akkor nem szállíthatnak be nekik. Így aztán ezekből a pénzekből vastagon kifizettetik az áruházaik bekerülési költségeit, azaz mi fizetjük azt is.
Vidėken újrakezdő
2022. június 12. 13:36
"Megmarad a bolti dolgozók munkája és a fizetésük?" Nagy valószínűséggel szükség lesz a munkájukra a jövőben is. Vagy te fogsz beülni a kasszába, Andriska?
csulak
2022. június 12. 13:36
erdekes hogy Nemtudomka elfelejti ,hogy eddig a baloldal SEMMILYEN MAgyarorszagot tamogato intezekdest nem szavazott meg, es a zEPben minden Magyarorszagot tamado dolgot orvendezve szavazott meg ! Mocskos hazaarulok vagytok, egyszer fizetni fogtok ! remelem minel hamarabb megelegeli amagyar a mocskolodasotkat es kukaba kerultok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!