Zelenszkij elhagyta Kijevet (VIDEÓ)

2022. május 29. 16:54

Az ukrán elnök először járt közvetlenül a frontvonalban azóta, hogy február 24-én elkezdődött a háború. Videó.

2022. május 29. 16:54
null

A térségben zajló harcok ellenére Harkiv városába látogatott Volodimir Zelenszkij. Az ukrán elnök erről a Instagram-csatornáján számolt be. „Harkiv, az első vonalaink közé tartozik” – írta, majd hozzátette:

Életüket kockáztatva nap mint nap küzdenek Ukrajna szabadságáért. Köszönet mindannyiuknak a szolgálatukért.”

 Az ukrán elnök először járt közvetlenül a frontvonalban azóta, hogy február 24-én elkezdődött a háború. Bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2022. május 30. 14:07
"Zelenszkij elhagyta Kijevet" Aztán irány Anglia !
Szuper
2022. május 30. 10:57
Ugye, ha a front nem megy Zsenyához, akkor Zsenya meg a frontra! Számomra mindent elmond a zsebreb@szott kézzel való pöffeszkedés... Így kell puszta tekintettel ma is derékon törni az oroszokat!!! Van itt baj bőven, úgy látom. Már csak az a kérdés, hogy ez a kép hol készült?
Pathfinder76
2022. május 30. 06:23
Valamiért nem a donbasszi frontra ment,hogy elmagyarázza a területvédelemnél szolgáló katonáknak,hogy miért 30 lőszerrel ellátva vetik be őket
darázs
2022. május 30. 06:21
.elenszkij elvtárs elégedetten sétált végig életműve romjain majd megszakértette az elhantolás részleteit beszédes a csend amit előadnak a legmegbízhatóbb nyaloncai. Ukrajnát már csak a félelem tartja egyben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!