Zelenszkij tanácsadója: Az ukrajnai háború nem lokális konfliktus

2022. május 29. 19:51

„Ha hagyjuk, hogy az oroszok nyerjenek, kinyitjuk Pandora szelencéjét” – fogalmazott Mihajlo Podoljak.

2022. május 29. 19:51
null

„Az ukrajnai háború nem lokális konfliktus, hanem arról szól, hogy milyen lesz holnap a világ” – írta a Twitteren Mihajlo Podoljak. Az ukrán elnök tanácsadója abból kiindulva jutott el a következtetésig, hogy úgymond orosz „ügynökök” azt a felvetést erőltetik, miszerint miért fordít a világ nagyobb figyelmet Ukrajnára, mint Afrikára vagy a Közel-Keletre.

Podoljak úgy látja, azok után, hogy Oroszország megnyerné a háborút, bármelyik autokrata azt gondolhatná,

érdemes területi konfliktusokat generálnia és országokat szétszakítania.

„Oroszország megállítása minden civilizált államnak érdekében áll” – tette hozzá. „Ha hagyjuk, hogy az oroszok nyerjenek, kinyitjuk Pandora szelencéjét” – vonta le a fenyegető tanulságot.

Nyitókép: MTI/ Orosz Elnöki Iroda

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ArmaGedeon
2022. június 02. 11:27
"Oroszország megállítása minden civilizált államnak érdekében áll” – tette hozzá. Ha a minden civilizált állam alatt az USA-t és Ukrajnát értjük akkor igaz! De egyébként ezt a rendkívűl átlátszó demagóg és provokatív maszlagot csak történelmileg tudatlan, önállóan gondolkodni képtelen, sötét, (főképp) liberális balf@szok eszik meg.
Dezsőke
2022. május 31. 19:53
igen, az idegen beavatkozás, a fegyverszállítmányok és egyéb előzetesen kidolgozott stratégiák már mássá tették
pandalala
2022. május 30. 00:21
Nem, hát!! Hisz' még azt is elértétek h az EU öntökönbökte magát! :-DD :-(
Vakfolt
2022. május 29. 22:27
"Ha hagyjuk, hogy az oroszok nyerjenek, kinyitjuk Pandora szelencéjét" Hát akkor ne hagyjátok. Eddig úgy tűnik hagyjátok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!